Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 4, 2010 in Aparitii media, Politic | 6 comments

La Vox News

In aceasta seara incepand cu ora 22.00 la emisiunea lui Cristian Gava. Printre temele de discutie se afla si situatia din Grecia si efectele asupra Romaniei.

Update: Cateva selectiuni cu interventiile mele la temele discutate in emisiune.

6 Comments

 1. Ar frumos să comparaţi ajutorul dat de UE Greciei comparativ cu ajutorul dat României. Nu ştiu de ce, dar unii sunt mai egali decât alţii în această uniune.

 2. Nici eu nu prind Vox News. Acesta poate fi receptionat doar pe satelitii AMOS. Ii prinde cineva ca sa o inregistreze pe Ana?

 3. Vai,vai,vai,
  Ce nenorocire s-a abatut asupra noastra. nu putem prinde „La Vox News”, ce sa facem doamne?
  sa ne dam cu curul de pamant? sau ce altceva ca sa o putem vedea?
  Sincer nu credeam ca cei (unii dintre ei) care scriu pe blogul asta sunt din aceasta categorie:-(.
  Sunt dezamagit, ca nu a-ti inteles inca ca politicienii in Romanica sunt in realitate „doar pentru ei”. Shi ca sa extind nu exista nimic pe lumea asta fara interese (mai ales politica).Nu exista politica „de dragul artei” sau de dragul oamenilor sau de dragul SENTIMENTELOR PATRIOTICE DE CARE SUNT STRESSATI DRAGII DE POLITICIENI !
  Voi cei care scrieti pe blogul asta sunteti „mai speciali”, nu aveti neaparat nevoie de un „tatic” (mamica) alias politician care sa va spuna ceea ce trebuie facut (voi ar trebui sa-i obligati pe politicieni sa faca ceea ce vreti voi cei multi).
  Preamulta politica shi prea putina MUNCA sub toate aspectele.Am vazut tot felul de discutii filozofice despre cum se face bussinesul cu I-pod-ul sau GPS-ul, incercati sa fiti mai pragmatici shi sa faceti ceva nu sa vorbiti despre ce fac altii. Cand am plecat eram la fel ca voi, filozofam despre tot shi toate. Cand am ajuns aici am realizat ca oameni ca mine (filozofii) nu fac doi bani aici, asha ca m-am schimbat, acum sunt ca ei pragmatic, flexibil, shi shtiu ce vreau de la viatza. aici se face politica o data la 4 ani shi atunci 2 luni shi gata dupa aia alti patru ani de munca, nu conteaza cine a cashtigat eu shi familia mea trebuie sa dam inainte.
  Nu shtiu daca ma-m facut intzeles, dar sa shtiti ca lumea aici nu prea pune mare pret pe politicieni shi ce este mai important nu ii crede decat dupa ce au realizat ce au promis!
  Nu le mai cautati in coarne la politicienii ca de aceea va batjocoresc.
  Prea mult am scris, nu-i asha ?
  Sa auzim numai de bine !

 4. @un emigrant in canada
  Wow! pare-se ca cineva din Canada da in cineva din Germania (GPS) si in cineva din USA (ipod – me).
  Put in this way! Don’t worry about me and give me advice.
  I made my „”f..k you money” – check on internet if you don’t know what this means, I am in a ‘sabbatical” right not (no need to worry about work and anything). If we can somehow help some young and honest romanian politicians by contributing on her page we are doing it – maybe from our experience she will build some ideas to help the people in R. I don’t have any illusions regarding what is the motivation of politicians – as old Lenin used to say „politics is just concentrated economy” and definitely in R this is the norm. Some of them (and I believe that Ana is between them) may care about other people.

 5. @marian
  Eu cred ca tu intelegi (sau poate nu ?) perfect ce am gandit in postul de mai sus.
  Am inteles ca tu eshti „fugit” mai de mult; in schimb eu am trait cu ei (noua clasa de politicieni) aproape 10 ani shi shtiu ce le poate capul……toti duipa ciolanul cel mai mare calcand peste cadavre.
  Eu mi-am luat lumea’n cap ( cu o sotie shi doi copii) din cauza lor, a politicienilor asha zisei Romanii democratice. Urasc la fel de mult Comunismul (sotia mea in timpul lui ceashca a fost condamnata 6 luni pentru ca a indraznit sa cumpere din trenul international un cartush de Kent (10 pachete), cat shi pe majoritatea actualei clase politice.
  Deci eu nu mai pot accepta jumatatile de masura (chiar daca este adevarat ce ai scris tu intre paranteze la sfarshitul posului).Shi shti de ce ?
  Eu cred ca Romanica nu se mai poate face bine cu jumatati de masura, este la un moment de rascruce cand trebuie sa aleaga intre negru shi alb….griul nu mai este acceptat.

  Sa auzim numai de bine!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.