Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 11, 2014 in Politic | 0 comments

Klaus Iohannis, candidatul oficial al partidului lui Traian Băsescu

photo(2)

Anunțul de astăzi al lui Klaus Iohannis ascunde, în fapt, planurile de a continua dictatura non-valorilor impusă în România de Traian Băsescu. Alianța PDL-PNL este un proiect marca Băsescu încă din 2005, înfăptuit în 2014, care trădează lipsa de viziune și de proiect de țară a partidelor de dreapta. Klaus Iohannis devine, oficial, candidatul partidului lui Băsescu.

Românii nu uită că ei, Băsescu și PDL, acum în cârdășie cu PNL, sunt cei care au tăiat veniturile românilor peste noapte, care și-au bătut joc de pensionari, profesori, medici și polițiști, cei care au îndatorat România negociind dezavantajos pentru țară cu dobânzi foarte mari, facând datorii de zeci de miliarde de euro – datorii care sunt achitate de guvernarea Ponta.

Promisiunile domnului Iohannis sunt fără niciun fel de substanță, când sunt confruntate cu adevărul. Executivul condus de Victor Ponta a schimbat modelul economic-financiar de guvernare, iar rezultatele se văd într-o continuă creștere economică. Este evident că România are nevoie de coerență în actul guvernării și de un președinte care să continue un astfel proiect de țară, pentru o Românie puternică, care într-adevăr să își asume cu mândrie și demnitate rolul în Europa și în lume.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.