Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 28, 2016 in Jurnal de campanie, Politic | 0 comments

Jurnal de campanie – 28 mai

Mi-am început ziua la sărbătoarea de 60 de ani a rugby-lui bârladean, alături de Adrian Solomon, candidatul PSD la Primăria Bârlad.  A fost un moment cu o semnificaţie deosebită şi pentru mine, deoarece îmi aminteşte de fiul meu, Andruţu, care a jucat şi el rugby şi este legat sufleteşte de acest sport.

La prânz am plecat spre comuna Pochidia, pentru a o suţine pe Adriana Costorel, candidatul PSD pentru Primăria Pochidia. Adriana este o femei ambiţioasă, gospodară, și am convingerea că va fiu viitorul primar al comunei Pochidia începând cu 5 iunie.

Seara mi-am încheiat-o la meciul de rugby România A vs. XV-le Preşedintelui, eveniment la care am participat împreună cu Adrian Solomon şi înalţi oficiali ai F.R. de Rugby.

Îi urez mult succes lui Adrian Solomon, are toate calităţile pentru a fi viitorul primar al Bârladului. Am văzut cu ochii mei cât de apreciat este printre bârlădeni. Sunt convinsă ca va fi un primar destoinic, un gospodar pe măsura acestui minunat oraş.

De asemenea, le urez mult succes Adrianei Costorel la Primăria Pochidia precum şi tuturor candidaţilor noştri la primării şi consilii locale din judeţul Vaslui şi din întreaga ţară!

Pe 5 iunie, votaţi cei trei trandafiri, votaţi candidaţii PSD!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.