Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 1, 2016 in Jurnal de campanie, Politic | 0 comments

Jurnal de campanie – 1 iunie

Mi-am început ziua urându-i „La mulţi ani!” fiului meu, Andruţu. 1 iunie este ziua preferată a tuturor copiilor, este o zi în care toți copiii ar trebui să se simtă fericiți și iubiți, o zi care ne aduce tuturor în suflet vârsta veselă și inocentă a copilăriei.

La amiază am ajuns în comuna Perieni, unde, alături de domnul primar Vasile Roşca şi de echipa PSD pentru Consiliul Local am discutat cu locuitorii acestei minunate comune. Perieniul este o localitate curată şi îngrijită, iar meritul aparţine în primul rând domnului primar care ştie să o gospodărească aşa cum se cuvine.

Spre exemplu, în Perieni, datorită domnului primar Vasile Roșca şi echipei sale de la Consiliul Local, au fost finalizate proiectele pentru reaţeaua de alimentare cu apă. A fost construit sistemul de alimentare cu apă (format din 4 puţuri, reţea de aducţiune, bazin de colectare şi reţea de distribuţie). Mai mult, prin fonduri nerambursabile, a fost extinsă rețeaua de alimentare cu apă şi în Perieni Vale, a fost făcută rețeaua de canalizare, staţia de epurare.

Seara am participat, alături de Adrian Solomon şi de Gabriela Creţu, la emisiunea realizată de doamna Doina Secăreanu la Media TV Bârlad.

Domnul Solomon este garanţia că lucrurile bune ale fostei administraţii vor fi continuate, iar proiecte noi de care municipiul are nevoie vor fi demarate. Proiecte precum modernizarea centurii ocolitoare, extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, consolidarea spitalului de urgenţă, reabilitarea şcolilor şi liceelor, construcţia unor noi săli de sport, îmbunătăţirea transportului public prin introducerea de mijloace de transport noi şi ecologice, amenajarea parcurilor sau modernizarea sistemului de iluminat public sunt numai câteva din priorităţile domnului Adrian Solomon ca primar al Bârladului.

Sunt convinsă că Adrian Solomon va fi un primar destoinic, care se va ridica la înălţimea aşteptărilor bârlădenilor. Bârladul câștigă un om devotat, un om al acțiunii și un gospodar ce va permite acestui frumos oraș să înflorească. Domnul Solomon este garanţia că lucrurile bune ale fostei administraţii vor fi continuate, iar proiecte noi de care municipiul are nevoie vor fi demarate. Proiecte precum modernizarea centurii ocolitoare, extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, consolidarea spitalului de urgenţă, reabilitarea şcolilor şi liceelor, construcţia unor noi săli de sport, îmbunătăţirea transportului public prin introducerea de mijloace de transport noi şi ecologice, amenajarea parcurilor sau modernizarea sistemului de iluminat public sunt numai câteva din priorităţile domnului Adrian Solomon ca primar al Bârladului.

Pe 5 iunie, judeţul Vaslui votează cei trei trandafiri, candidaţii PSD pentru Consiliul Judeţean, primării şi consilii locale!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.