Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 16, 2014 in Comunicate, Featured, Politic | 0 comments

Iohannis nu trebuie să ajungă ghinionul tuturor românilor

DECLARAȚIE DE PRESĂ

„Klaus Iohannis îi sfidează din nou pe români, după ce a încercat să-i păcălească de mai multe ori atunci când a fost pus să-și justifice averea imobiliară câștigată, după spusele sale, din salariul de bugetar și din meditații. Deja nu mai este vorba despre justificări din partea lui Iohannis care jignesc inteligența românilor – precum cea potrivit căreia cele 6 case ar valora cât un apartament în București – ci despre o atitudine arogantă și sfidătoare pe care am văzut-o de-a lungul timpului doar la Traian Băsescu și oamenii săi” declară Ana Birchall.

“Să le spui profesorilor că au avut «ghinion» pentru că nu și-au permis să-și cumpere din salariu peste 1000 de metri pătrați în 6 case, așa cum Iohannis continuă să susțină mincinos că a făcut, este o lovitură dată tuturor oamenilor cinstiți și bugetarilor din România, care deși au muncit și muncesc mult, nu au avut cum să strângă averea imobiliară a lui Klaus «Ghinion» Iohannis.

Atitudinea sa trădează o superioritate și o aroganță pe care românii nu mai vor să o vadă la președintele lor. Cu fiecare zi, oamenii încep să vadă adevărata față a lui Iohannis: un om cu trecut suspect, care se încurcă în propriile sale minciuni, care îi sfidează pe români, care nu cunoaște lucruri elementare legate de Constituție și de economia României și care nu are nicio legătură cu funcția de președinte!”, susține deputatul PSD, Ana Birchall.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.