Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 11, 2014 in Comunicate, Politic | 0 comments

Iohannis este candidatul gafă: nu știe nici măcar cât este pensia minimă în România

Ana_Birchall_042

Klaus Iohannis este rupt total de realitățile din România. Habar nu are că pensia minimă în România este de 350 de lei și spune că soacra sa are o pensie de 300 de lei. Habar nu are cât este salariul minim în România. Nu văd cum românii ar putea alege un om atât de nepregătit pentru funcția de președinte.

Îi transmit domnului Iohannis că în conformitate cu legislația în vigoare, OUG 6/2009, pensia minimă în România este de 350 de lei. Aproximativ jumătate de milion de pensionari beneficiază de această pensie sau indemnizație socială pentru pensionari cum se numește acum. Statul completează până la cuantumul de 350 de lei, conform legii, toate pensiile sub acest nivel. Iohannis dă dovadă din nou de ignoranță pentru că nu cunoaște legile statului pe care vrea să-l conducă și se dovedește a fi total ignorant față de măsurile sociale pe care statul român le ia pentru protecția cetățenilor săi.

Sunt sigură că Iohannis nu știe că Guvernul Ponta va crește pensia minimă garantată de la 350 de lei, la 400 de lei începând de anul viitor.

Această masură socială pe care Iohannis, cu foarte multă lejeritate, a declarat-o pomană electorală, în realitate este un ajutor necesar pentru cei aflați în nevoie. La fel cum a insultat profesorii care au „ghinion” că nu și-au cumpărat 6 case din meditații, acum a venit rândul pensionarilor să fie jigniți de Iohannis pe modelul mentorului său politic Traian Băsescu. Acest om dă dovadă de o lipsă totală de respect pentru toți românii.

Klaus Iohannis a reușit performanța de a pierde o dezbatere electorală la care a participat singur. În aceste condiții, nici nu mă miră faptul că Iohannis efectiv se ascunde de o confruntare televizată cu Victor Ponta. Fiecare clipă pe care Iohannis o petrece în studiourile de televiziune este în beneficiul lui Victor Ponta. Românii vor vedea până la sfârșitul acestei campanii că Iohannis nu merită să conducă România și colegii săi din PNL vor realiza, probabil prea tarziu, că Iohannis nu merită nici măcar să le conducă partidul.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.