Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 15, 2013 in Politic | 2 comments

Invitatie guest post

Dragi prieteni,

Ca in fiecare vara va astept sugestiile pentru de acum traditionalul guest post pentru paginile de FB si blogul personal.

 

 

2 Comments

  1. As dori sa scriu despre ideea mea

  2. O idee buna guest postul!
    Unii pot fi atrasi in a scrie guest posturi, de personalitatea Anei, care este o persoana deschisa in general, altii pot fi atrasi de pozitia ei politica.
    Acum, pt prima data dupa ce ai castigat locul din camera, am analizat un pic pozitia pe care o ocupi. Mi se pare interesant. Esti secretar in comisia pt afaceri europene. Te cautasem la invatamant.. Dar probabil asta e mai potrivit pt acum.
    Cum ti-am zis pe blog, nu cred in sistemul politic actual. Mi se pare profund-profund strain societatii reale – asta peste tot in Europa.
    Dar ideea de a coagula niste idei reale de la oameni reali si a le dezbate e interesanta si poate influenta oarecum sistemul politic.
    Dp meu dv, un sistem politic ar fi sanatos atunci cand oamenii, din diverse motive ale vietii sunt nefericiti, sa isi poata demite reprezentantul local/regional/national/supra-national. Omul se simte bine atunci cand stie ca managerul vietii sale de cetatean e supusul lui si nu invers! Iar politicianul este eficient atunci cand isi iubeste si in acelasi timp ii si este frica de cel pe care il reprezinta. Exact invers decat sentimentele traditional cultivate fatza de conducator – conducatorul tb sa le simta fatza de cetatean.
    Revenind la pozitia ta, mi se pare ff importanta, cu atat mai mult cu cat afaceriele intra-comunitare sunt (din nefericire) doar de competenta politicienilor, aceasta constructie UE fiind doar una politica, unde cetatenii nu prea au multe de spus. La fel si NATO – sigur ca e dragut ca din estul europei pana la malul pacificului sa ne aparam unii pe altii, dar cine ia deciziile in asemenea organizatii supra-guvernamentale. Cu siguranta NU cetateanul.
    Sunt un cetatean rezonabil si nu-mi doresc neaparat faramarea acestor institutii politice, ci subordonarea lor directa sfantului si divinului Cetatean.

    PS Imi pare rau ca n-am mai pastrat legatura si ca nu pot spune daca potitia de deputat castigata, te-a schimbat. Presupun insa, optimist vorbind, ca te-a schimbat in mai bine 🙂
    Imi dor de tine, Ana, draga Deputata 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.