Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 4, 2016 in International, Politic | 1 comment

Întrevedere bilaterală cu Sir William Cash

FullSizeRender 6
Am avut o excelentă întâlnire bilaterală cu Sir William Cash, Preşedintele Comisiei pentru Supravegherea Afacerilor Europene din Camera Comunelor, Parlamentul Marii Britanii, la nivelul căreia am discutat despre relaţiile bilaterale româno-britanice în contextul referendumului din Marea Britanie, despre necesitatea întăririi şi a dezvoltării parteneriatului strategic dintre statele noastre, precum şi despre colaborarea existentă la nivel parlamentar, cu precădere în ce priveşte comisiile nostre.
 
De asemenea, în cadrul discuţiilor am abordat subiectul românilor din Marea Britanie, lansând un mesaj referitor la apărarea şi protejarea drepturilor acestora cu atât mai mult în contextul ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.
 
Nu în ultimul rând am reiterat, împreună cu Sir William Cash dezacordul total faţă de reportajul publicat de Sky News, care a afectat pe nedrept imaginea ţării noastre, reprezentând, în egală măsură, un exemplu de propagandă mincinoasă în presă.

1 Comment

  1. Dna Birchall, vă rog, mai renunțați la negru, mai ales la dresul negru. Pt. ținute office e de preferat bleumarinul și tocurile de 7 cm.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.