Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 25, 2014 in Aparitii media, Politic | 0 comments

Intervenții România TV – 25-10-2014

Cu privire la Klaus Iohannis și subiectul adopției internaționale, „Aici nu este vorba numai despre Klaus Iohannis, ci este vorba și de imaginea României. Dacă vă aduceți aminte, la începutul anilor ’90, scandalurile și întrebările legitime legate de adopții ne-au creat un prejudiciu extrem de mare nouă ca și țară. Un candidat la orice funcție în acest stat, cu atât mai mult dacă are aspirația la funcția supremă în stat, are datoria legală și morală față de cei care ne privesc, față de cei în fața cărora domnul Iohannis merge și cere voturi, să elucideze această problemă.

În orice țară, interesul suprem al copilului primează. Nu mai vorbim de copii minori ca în cazul prezentat de dumneavoastră, cred că au vârsta de peste 20 de ani acum. Soluția este foarte simplă, dacă domnul Iohannis nu are nimic de ascuns: merge la orice organ de cercetare penală și solicită să se lămurească acest aspect care aduce un semn de întrebare asupra domniei sale și asupra familiei sale. Se face o Comisie rogatorie cu autoritățile din Canada și în felul acesta oricine poate să lămurească foarte repede subiectul. Eu cred că e important ca românii să afle acest aspect important din trecutul domnului Iohannis” a declarat Ana Birchall la România TV.

10399443_593002670811505_4030266879138821777_n

„Nici până în acest moment domnul Iohannis nu explică o altă mare întrebare din trecutul domniei sale: cele șase case. În fiecare zi a venit cu altă explicație, probabil până se încheie campania o să avem mai multe explicații decât case.

Câți dintre cei care se uită la noi, profesori fiind în 1992 își permiteau să cumpere o casă în valoare de 75.000 de mărci germane, aproape 50.000 de dolari? Câți dintre votanții României în anul 1992 aveau 75.000 de mărci?” a precizat Ana Birchall la România TV.

articol

„Din punctul meu de vedere, fiecare membru de partid, al oricărui partid este egal în fața legii. Trebuie să aibă aceleași drepturi și obligații față de lege că e sau nu e membru de partid. Cine a greșit, pe probatoriul din dosar, nu probe fabricate, dacă e vinovat să răspundă indiferent cum îl cheamă.

Eu am terminat dreptul la Yale Law School, am această regulă foarte simplă: chiar și atunci când știi pe de rost articolul de lege pe care tu dai o opinie, te duci și îl mai citești pentru că în Drept o virgulă îți poate schimba încadrarea juridică” a arătat Ana Birchall la România TV.

10698556_594378040673968_4339949664406201518_n

Cu privire la cererea lui Traian Băsescu pentru 2 case la terminarea mandatului, „Domnul Băsescu are o fixație cu casele. Domnul Băsescu nu și-a dat casa din Mihăileanu când era primar? Îi dau eu o soluție: să stea cu chirie într-una din cele 6 case ale domnului Iohannis, dacă tot promovează același model de austeritate.

Sper că pe 2 noiembrie românii vor pune o dată pentru totdeauna punct unui asemenea model de președinte. Se vor uita cu mare atenție pentru următorii 5 ani de zile astfel încât unul ca Iohannis, care este continuatorul regimului Băsescu, să nu fie ghinionul acestei țări.

Cred că domnul Iohannis este continuatorul regimului Băsescu. Dacă ne uităm la limbaj, dacă ne uităm la măsuri, la comportament și la politicile pe care le promovează, modelul lui Klaus Iohannis este identic cu modelul lui Băsescu.

Eu înțeleg că dumneavoastră, domnule deputat PNL Vlad Nistor, în calitate de profesor v-ați simțit foarte respectat când domnul Iohannis le-a spus tuturor profesorilor „ghinion, voi nu ați putut să aveți 6 case”? „Gura păcătosului adevăr grăiește” este un vechi proverb românesc.

Eu, și ca mine sunt foarte mulți, consider că cei 7,4 milioane de români au fost trădați de domnul Iohannis, votul nostru a fost trădat. Eu sper ca domnul Klaus Werner Iohannis să nu devină ghinionul acestei țări” a arătat Ana Birchall la România TV.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.