Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 22, 2014 in Aparitii media, Politic | 0 comments

Intervenții Antena 3 – 22-10-2014

1

„Membrii fiecărui partid sunt simpli cetățeni în fața legii, cu toții suntem egali în fața legii. Oricine trebuie să răspundă în fața legii, cu atât mai mult politicienii trebuie să se pună la dispoziția legii și să plătească dacă sunt vinovați. Cred că răspunderea este individuală.

Sper ca o dată pentru totdeauna Parlamentul să fie scos din aceste jocuri politice. Îmi doresc foarte mult să trăiesc într-o țară în care să existe cu adevărat separarea puterilor în stat. Treaba mea ca și parlamentar, ca și deputat, este să fac legi. Sper cât mai bune. Chiar astăzi a fost promulgată o lege cu medicii la care sunt și inițiator. Trebuie să intereseze pentru că aceasta este menirea mea ca și deputat. Executivul trebuie să guverneze bine, așa cum am făcut noi în ultimii doi ani și jumătate, iar justiția să își facă treaba ca și justiție. Nu pot eu să comentez dacă și-o face bine sau nu. Eu ca politician nu vreau să fac nicio declarație legată de justiție.

Tocmai din acest motiv Parlamentul trebuie scos din aceste jocuri. A fost o modă să aruncăm cu noroi în Parlament. Eu nu vreau să avem cu toții ghinion cum ne tot spune domnul Iohannis. Și mai sper că România să nu aibă ghinionul cu Iohannis.” a declarat Ana Birchall la Antena 3.

2

Cu privire la auto-suspendarea domnilor Șova, Ghiță și Vanghelie din PSD, „Premierul a răspuns foarte clar la această întrebare. Eu nu o să privesc în viitor și să speculez ce se poate întâmpla. Nouă lumea ne cere să nu mai avem un asemenea model de președinte cum îl avem acum. Noi suntem într-o luptă importantă alături de cei 7,4 milioane de români. În momentul în care ești într-o asemenea luptă, este nevoie și de responsabilitate și de disciplină în sensul constructiv al cuvântului. Dacă fiecare s-ar trezi să facă ce vrea de capul lui, nu am mai câștiga nicio bătălie. Astăzi a fost o decizie normală și foarte corectă.

Toți sunt suspendați din toate funcțiile politice. Acesta este un zgomot din campania electorală. Noi ne-am propus să rămânem disciplinați, să vorbim despre proiectul candidatului nostru. Suntem alături de cei 7,4 milioane de români: cei care au votat împotriva regimului Băsescu, împotriva acestui model de președinte. Sunt convinsă că și pe 2 noiembrie românii vor vota împotriva acestui model de președinte” a precizat Ana Birchall la Antena 3.

10399443_593002670811505_4030266879138821777_n

„Eu am venit din campanie în colegiul meu din Vaslui. Toată săptămâna am mers din poartă în poartă, așa cum fac majoritatea colegilor mei. Am vorbit cu vasluienii din colegiul meu. Ei spun că s-au săturat de acest model de președinte, de limbajul său, s-au săturat de ura, discordia și dezbinarea care au fost promovate în ultimii 10 ani. Abia așteaptă să meargă la vot ca să se se încheie o dată pentru totdeauna cu acest model de președinte, care acum este continuat de Klaus Iohannis” a arătat Ana Birchall la Antena 3.

b

Cu privire la Klaus Iohannis și PNL, „Am auzit astăzi a șasea explicație despre cele șase case. Spune că este ghinion și insultă profesorii, a dat șase explicații despre cele șase case. Probabil că mâine vom avea mai multe explicații decât case. Niciuna nu se potrivește. Vorbim aici despre un model de președinte, de un mod de a reprezenta țara.

Eu nu doresc ca Iohannis să fie ghinionul acestei țări așa cum Băsescu a fost ghinionul acestei țări de 10 ani de zile. Despre asta este vorba. Nu mai vrem un asemenea model de președinte. Oamenii care se uită judecă și la vot vor condamna și vor închide o dată pentru totdeauna 10 ani de ghinion după Băsescu și nu vom avea încă 5 ani de ghinion cu Iohannis. Asta este problema modelului de președinte.

Peneliștii au abandonat proiectul USL și în sfârșit au înfăptuit ceea ce Băsescu dorea din 2005, adică să meargă în brațele PDL-ului. Au abandonat proiectul pentru care au fost votați pentru care au fost taxați de foarte mulți primari, consilieri și votanții care au crezut în acest proiect. După plecarea PNL-ului de la Guvernare noi PSD-ul împreună cu colegele și colegii de la UNPR și PC ne-am asumat și am dus mai departe acest proiect. Ca sa va dau câteva exemple noi am dat înapoi banii de la salariile tăiate, pensiile le-am dat înapoi, am majorat alocații pentru 500.000 de copii, legea amnistiei fiscale pentru mămici, pensionari și, recent, medicii de familie. România are creștere economică. Programul USL a fost continuat de PSD și de aliați după ce au fugit cei de la PNL.

Domnul deputat Voicu știe ce fac colegii mei din BNP!!!! Eu nu m-am preocupat să văd ce fac ei. M-am preocupat să fac legi. L-aș întreba public pe colegul meu care a fost trimis în Parlamentul României pe proiectul USL: câți din actuala alianță și care fac parte din BPN-ul lor au făcut rău românilor (care au impozitat și au tăiat pensii, au tăiat din salarii, au sărăcit țara asta, au introdus un model economic de austeritate)?. Aceste măsuri au fost condamnate în campania la alegerile parlamentare. Eu doresc să răspundă la întrebarea câți din BPN-ul acestei alianțe sunt din PDL-ul care a făcut rău românilor” a declarat Ana Birchall la Antena 3.

.

a

„Pentru mine este extrem de important că 10 ani de zile românii l-au văzut pe Băsescu când a fost întrebat de casa din Mihăileanu, de Nana, și el le-a răspuns „ghinion, eu sunt președinte și am imunitate ca și președinte”. Ghinion.

Eu nu vreau ca după aceste alegeri să avem încă un ghinion cu candidatul lui Băsescu, care este Iohannis. Eu vreau ca românii să îl suspende o dată pentru totdeauna la acest vot extrem de important, să suspendăm acest model de președinte.

Vorbim despre o familie care din păcate nu a reprezentat cu cinste și cu onoare România și interesul României.

Aceasta nu este România. Acestă țară este atât de frumoasă, nu este numită degeaba „Grădina Maicii Domnului”. În această țară este atâta frumusețe sufletească” a precizat Ana Birchall la Antena 3.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.