Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 9, 2015 in Politic | 0 comments

Internship “Tineri pentru Parlament, tineri pentru România”

carton_internship (1)

Astăzi începe perioada de înscrieri pentru cele două locuri de internship la cabinetul meu parlamentar în cadrul programului “Tineri pentru Parlament, tineri pentru România”.
Tinerii colaboratori vor vedea din interior procesul legislativ, munca în Camera Deputaților și ce înseamnă activitatea politică a unui membru al Parlamentului. Această perioadă va fi considerată și experiență profesională, datorită noii legi a voluntariatului pe care am inițiat-o alături de colegele și colegii mei din Parlament.
Prin programul ’Tineri pentru Parlament, tineri pentru Romania’, cei care se înscriu au posibilitatea să cunoască în detaliu care sunt obiectivele mele politice şi legislative şi să participe activ la punerea lor în practică, având şansa sa-și folosească cunoștințele dobândite și în afara sălilor de curs. Prin internship-ul la cabinetul meu parlamentar, vreau să le ofer o șansă tinerilor care sunt interesați de activitatea legislativă și, de ce nu, de politică.
Vă rog să trimiteți CV-urile în format european, împreună cu o scrisoare în care descrieți motivele pentru care doriți să participați la acest internship în cadrul biroului meu parlamentar, precum și două idei de inițiative legislative (maxim un paragraf fiecare) pe teme pe care le considerați importante.
Tinerii aleși să facă parte din echipa mea își vor desfășura activitatea la cabinetul meu din Camera Deputaților în regim part-time (4 ore/zi), neplătit. La sfârșitul perioadei de voluntariat vor primi un certificat care atestă perioada de muncă și pot avea posibilitatea unei viitoare colaborări, în funcție de nevoile cabinetului meu, dar și de calitatea muncii prestate.
Documentele se trimit la adresa de email internship.anabirchall@gmail.com. Data limită pentru înscriere este 20 ianuarie 2014, urmând ca anunțul legat de câștigătorii concursului să fie publicat pe 26 ianuarie, iar activitatea să înceapă pe 2 februarie.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.