Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 16, 2009 in Aparitii media, Politic | 2 comments

Interesul Public

Am acceptat invitatia de a scrie din cand in cand la ziarul Interesul Public. Desi este un ziar relativ nou are toate sansele sa se transforme intr-o  publicatie de referinta care promoveaza proiecte si politici economico-sociale…plus  exista acolo  un colectiv de jurnalisti extrem de profi si seriosi care pot face  cinste oricarui ziar.

Cititi aici articolul aparut astazi.

2 Comments

  1. Poate o sa va referiti si la falimentul personal. Cred ca in conditiile crizei actuale e un subiect de interes maxim pentru cei cu datorii la banci. Si de ce nu, poate puteti porni o initiativa legislativa in acest sens. Din cate am auzit stam mai prost la acest capitol decat alte tzari din Europa. De ce sa nu le dam si noi in special tinerilor care isi vad de treaba o a doua sansa?

    • draghi
      ai dreptate in ceea ce priveste falimentul personal . am in plan sa scriu despre acest subiect (pe care ma chinui sa il fac auzit la colegii specialisti inca din 2004). urmatoarle art vor fi despre reorganziarea judiciara, lichidare si dupa aceea falimentul personal, bancar si multe alte subiecte.
      multumesc pentru sugestie.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.