Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 30, 2009 in Politic | 8 comments

„Interesante coincidente”…

….din serialul „Justitie si Circ”  in Romania astazi episodul ” marii profesionisti din magistratura„.

Nu imi mai pun intrebarea cum o judecatoarea poate da astfel de decizii…dar nu pot sa nu remarc ca vorbim de aceiasi persoana care in urma cu aproape 1 an de zile insista sa ma divorteze desi eu si Martyn ne pregateam sa fim nasi de cununie pentru prima data in viata noastra.

Si nici nu vreau sa ma mai intreb ce face CSM-ul in aceste interesante coincidente??!!!… upss am uitat unii reprezentanti ai CSM aveau grija sa se autosesizeze si sa „confirme” (pe ce baze, pe ce documente nici in acest moment nu stiu pentru ca pe mine nu m-au chemat desi era o cauza personala… eu afland din nou din presa) ca eu vroiam sa divortez .

Nu conteaza ca CSM-ul nu avea nicio competanta in materie, ca CNP ul meu era gresit, ca nu era semnatura mea etc asa cum pentru ei nu a contat ca d-na judecator incalca flagrant conduita profesionala dand sentinte la TV, facand justitie in direct la Realitatea incercand sa ma convinga mintind cu nerusinare ca eu am mers la judecatorie desi (uite ca exista un Dumnezeu) in ziua cu pricina cel putin 300 de persoane puteau sa declare unde am fost de dimineata pana seara deoarece am fost la universitate avand lectii de sinteza cu studentii mei.

Dar nu… toate aceste amanunte erau detalii care nu trebuiau sa conteze… conta doar campania de defaimarea si discreditare declansata atunci la adresa mea si care a culminat in septembrie cu scopul clar de a ma elimina din politica.

8 Comments

 1. desigur doamna avocat o fi primit detula spaga de la numitul geaman de se comporta asa nu?…..poi ce sa ne miram sunt unele legi in ziua de azi care le face BANL…

 2. E incredibil in ce hal isi bate joc de oameni „justitia” (mai corect ar fi aici – politia politica) in Romania. Nu stiu daca Dumnezeu e implicat in aceasta reparatie morala, dar daca e pare sa nu ii pese de ciclurile electorale. Sper ca eliminarea unor astfel de personaje din sistemul juridic romanesc e un inceput de bun augur, si nu doar o schimbare de garda girata de independentul cu reorientare rapida Predoiu.

 3. Educatia face greva…intrebarea este noi mai dam tezele???
  Poate am merita macar sa ni se spuna asta….ca si asa e destul ca noi le dam si apoi se vor scoate din sistem…

  • loredana
   eu ii inteleg pe profesori daca vrem invatamant de calitate trebuie sa investim in educatie… dar nu sunt de acord ca elevii sa sufere…

 4. In orice domeniu trebuie investit daca vrea ca sa fie de calitate….investim in educatie ,de acord dar zic eu ca meritam si noi o explicatie despre ce se va intampla…nu vedeti ca si cu tezele astea ba se dau si vor constitui 50% la media de admitere liceu,ba nu se mai dau si se intra pe media celor 4 ani de gimnaziu,ba se va revizui programa scoalra …ba va ramane asa la anumite clase….mi se pare putin cam haos…..oare gresesc???

  • loredana
   din nefericire nu gresesti…se continua experimentele pe copii

 5. Profesionalismul in fiecare domeniu, in cazul de fata in Justitie, cuprinde si aspectul moral. Revenind la o postare anterioara, nu putem avea profesionisti daca sistemul educational este cel pe care il avem. Totul deriva din calitatea invatamantului.

  • DS Popa
   ai mare dreptate

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.