Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 11, 2015 in International, Politic | 0 comments

Întâlnirea cu domnul Giorgi Kvirikashvili, vicepremierul şi ministru Afacerilor Externe din Georgia

photoNE5A7917

NE5A7920

Alături de Giorgi Kvirikashvili, vicepremierul şi ministru Afacerilor Externe din Georgia. A fost o întrevedere utilă în cadrul căreia am reafirmat susţinerea României pentru respectarea suveranităţii şi integrităţii teritoriale a Georgiei precum şi sprijinul pe care România îl acordă Georgiei în direcţia continuării procesului de integrare în UE şi NATO.

Înaltul oficial georgian a apreciat deschiderea Comisiei pentru afaceri europene de a colabora cu Comisia de integrare din Parlamentul georgian precum şi iniţiativa de a organiza în perioada următoare o întâlnire la nivelul conducerii comisiilor pentru afaceri europene şi integrare europeană a statelor din regiunea noastră.

Giorgi Kvirikashvili a apreciat susţinerea acordată de România Georgiei, reiterând că România este un partener important pentru Georgia. De asemenea, ministrul georgian al Afacerilor Externe a subliniat importanţa recunoaşterii eforturilor şi progreselor Georgiei în parcursul de integrare în NATO si UE. În acelaşi context, am subliniat importanţa revigorării zonei Mării Negre şi a Parteneriatului Estic şi am accentuat că România este un furnizor de securitate şi stabilitate în zonă.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.