Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 5, 2014 in Politic | 0 comments

Intalnire cu Presedintele Irlandei, Michael D Higgins

Am apreciat foarte mult întâlnirea cu Președintele Irlandei Michael D Higgins. A fost un final reușit pentru o vizită de succes în Dublin. Sunt de părere că diplomația parlamentară a demonstrat, încă o dată, că relațiile bilaterale între Irlanda și România se pot consolida, în așa fel încât să putem spune că România are un partener ferm în cadrul UE care să sprijine obiectivele noastre și să asigure libera circulație a forței de muncă în cadrul Uniunii.

Atât pe plan economic, cât și politic relațiile bilaterale româno-irlandeze trebuie să evolueze. Sunt convinsă că și această vizită este o dovadă a deschiderii reciproce pe care cele două state o au unul față de celelalt, inclusiv la nivel parlamentar.

Delegatia Romaniei alaturi de presedintele Irlandei.

Împreună cu Președintele Irlandei Michael D Higgins, un intelectual rafinat care m-a felicitat pentru că am urmat cursurile masterale și doctorale la universitatea Yale din Connecticut. Un om deosebit pe care am avut plăcerea să-l cunosc.

Alături de Paschal Donohoe, Ministrul de stat pentru afaceri europene în Irlanda și un susținător ferm al dreptului necondiționat al liberei circulații în UE

Alături de Paschal Donohoe, Ministrul de stat pentru afaceri europene în Irlanda și un susținător ferm al dreptului necondiționat al liberei circulații în UE

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.