Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 2, 2017 in International, Politic, Social | 0 comments

Întâlnire cu doamna Tova Ben Nun-Cherbis, președintele Complexului Educațional Lauder-Reut

Alături de doamna Tova Ben Nun-Cherbis, președintele Complexului Educațional Lauder-Reut

În dialog cu doamna Tova Ben Nun-Cherbis și domnul Dan Șandru, director de studii al Complexului Educațional Lauder-Reut

Mulțumiri pentru fotografii domnului Robertin Cristea!

Am avut astăzi o întâlnire cu doamna Tova Ben Nun-Cherbis, președintele Complexului Educațional Lauder-Reut și cu domnul Dan Șandru, director de studii al instituției, prilej cu care am abordat necesitatea implicării mediului academic și educațional în pregătirea preluării de către România a Președinției Consiliului UE.

Am felicitat-o pe doamna președinte pentru implicarea și realizările excepționale în domeniul educației, pentru dedicația în formarea tinerilor din România, pentru crearea unui cadru în care elevii pot da adevărata măsură a talentului și a pregătirii lor. Sunt convinsă că tinerii crescuți în cadrul Complexului Educațional Lauder-Reut vor deveni diplomați de prim rang și adevărații lideri de mâine. România are nevoie de tineri implicați, bine pregătiți și curajoși în politică, în diplomație, în mediul instituțional!

De asemenea, i-am felicitat pe Tova Ben Nun-Cherbis și pe Dan Șandru pentru activitatea în domeniul securității cibernetice și salut dorința de implementare a unui curs de cyber-security în cadrul Complexului Educațional Lauder-Reut. Creşterea nivelului de conştientizare a tinerilor cu privire la riscurile de securitate cibernetică, precum și combaterea ameninţărilor cibernetice potenţiale sunt obiective prioritare pe care avem datoria să le facem cunoscute în rândul copiilor noștri.

Am convenit, de asemenea, asupra unei formule de colaborare prin care tinerii, elevii și absolvenții Complexului Educațional Lauder-Reut să se poate implica în activitățile de voluntariat, inclusiv în cadrul evenimentelor pe care le organizăm.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.