Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 2, 2014 in Politic | 0 comments

Intalnire cu doamna presedinte APCE Anne Brasseur la Paris

Astăzi este o zi importantă pentru Egalitatea de Șanse din Europa. La Paris are loc reuniunea organizată de Comisia pentru Egalitate de Șanse și Non-discriminare din APCE la care am onoarea să particip în calitate de parlamentar de referință la APCE pe problema eliminării violenței împotriva femeilor.

Salut participarea doamnei președinte a APCE Anne Brasseur la această reuniune. Voi folosi timpul alocat pentru a discuta cu Anne Brasseur şi cu partenerii noștri din APCE despre progresele pe care România le-a făcut în ultima lună în lupta împotriva violenței asupra femeilor prin semnarea Memorandumului de ratificare a Convenției de la Istanbul de către Guvernul Ponta.

Sunt încântată că acest obiectiv, de semnare și ratificare a Convenției privind prevenirea şi combaterea violenţei împotriva femeilor şi a violenţei domestice se apropie de final în România.

Este o nouă șansă pentru noi de a ne plasa într-o poziție privilegiată, de lider regional, pe problema eliminării violenței de orice fel asupra femeilor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.