Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 19, 2016 in Politic, Social | 1 comment

Informare privind ultimele răspunsuri ale băncilor referitoare la ofertele făcute clienților cu credite în CHF

În ședința de săptămâna viitoare a Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților voi prezenta colegelor și colegilor mei o informare privind ultimele răspunsuri ale băncilor referitoare la ofertele făcute clienților cu credite în franci elveţieni.

Vreau să îi asigur pe cei care sunt sufocați de datorille crescute peste noapte că nu voi renunța și mă voi lupta pentu ca proiectul meu de conversie a creditelor să fie adoptat. Având în vedere cum au decurs discuţiile dintre bănci şi clienţi, respectiv inerţia unor bănci de a veni la masa dialogului cu propriii clienţi, voi solicita în următoarea şedinţă Biroului Permanent al Comisiei punerea pe ordinea de zi şi reluarea în regim de urgenţă a discuţiilor asupra proiectului meu de lege de conversie a creditelor.

Puteţi citi mai jos informarea mea în calitate de raportor pe problema creditelor în franci elvețieni și răspunsurile primite din partea băncilor:

Info_1 Info_2 Info_3 Info_4 Info_5 Info_6CPBR_1 CPBR_2BancpostRaiffeisen_1 Raiffeisen_2BT_1 BT_2

1 Comment

  1. Stimata doamna,va multumesc pt interesul aratat celor cu credite in chf !Si daca-mi permiteti as dori sa va prezint cateva aspecte:1.cred ca reducerea de 25% ar trebui sa se aplice la soldul corectat cu sumele rezultate din clauze abuzive comisioane abuzive sau dobanzi abuzive dupa modelul aplicat de Banca Transilvania si nu dupa modelul aplicat de OTP .(OTP a pierdut procesul pe dobanda abuziva cu ANPC dar nu a corectat soldurile la creditele in chf si a facut o oferta de reducere si reconversie in care corectiile sunt incluse.Adica da inapoi ceea ce nu trebuia sa ia si foarte putin in plus dar ei ii spun reducere…)2.sa se faca reconversie in lei la cursul zilei3.la noul credit in lei resultat in urma reconversiei sa se aplice o dobanda normala pt orice credit ipotecar in lei de 2-3% plus robor 4.sa nu se mareasca perioada de rambursare a creditului.In speranta ca nu v-am deranjat prea mult ,va multumesc si va urez sa izbanditi.

Trackbacks/Pingbacks

  1. A început şedinţa Comisiei pentru buget | Ana Birchall - […] Puteţi citi informarea aici: http://www.anabirchall.ro/politic/informare-privind-ultimele-raspunsuri-ale-bancilor-referitoare-la-… […]

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.