Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 18, 2014 in Politic | 0 comments

Impreuna cu vasluienii din Puiesti, Pogonesti si Ivesti

Am petrecut o zi foarte plăcută de duminică alături de vasluieni, aproape de oameni mândri că sunt români, de oameni care păstrează tradițiile și obiceiurile românești de pe Valea Tutovei, cu mândrie și demnitate.

Dimineaţa a început la târgul din comuna Puieşti şi la biserica din comună. Slujba a fost minunată şi mi-a transmis o stare de echilibru care m-a ţinut încărcată pozitiv toată ziua.

Am participat cu emoţie la festivitatea de premiere a bătrânilor care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie din comuna Pogoneşti, organizată chiar cu ocazia Zilei Comunei. Încă o dată le urez la mulţi ani, multă, multă sănătate, să se bucure de copii şi nepoţi. Vreau să îl felicit pe domnul primar Puiţel Aurel şi pe echipa care şi în acest an ne-a încântat de Ziua Comunei Pogoneşti, fie că vorbim de premierea tinerilor cu rezultate la diferite concursuri, fie că vorbim de momentele artistice ale Grupului Folcloric „Răzeşii Pogoneşti”, un ansamblu care, de fiecare dată când am ocazia să îl văd, îmi transmite o stare de bine şi de dragoste faţă de valorile noastre, româneşti. Şi sigur că am dansat câteva hore cu „Răzeşii din Pogoneşti” şi cu cei din Ivesti!

După amiază am pornit din casă în casă, în comuna Iveşti, împreună cu domnul Viceprimar, Necula Neculai şi echipa cu un mesaj simplu pentru vasluieni: echipa şi programul PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European vor face România puternică în Europa unită.

Mâine continuăm la Pochidia, Tutova şi Zorleni.

Le mulţumesc tuturor încă o dată pentru primirile frumoase de care am parte în fiecare dintre comunele Colegiului meu.

La târgul din comuna Puieşti.

În comuna Puieşti, unde le-am prezentat vasluienilor echipa şi programul PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European

În comuna Pogoneşti, la festivitatea de premiere a tinerilor care au implinit 18 ani! La multi ani si tot ce este mai bun si mai frumos pentru acesti tineri frumosi si celor dragi !

În comuna Pogoneşti, la festivitatea de premiere a tinerilor care au obţinut rezultate deosebite la diferite concursuri.


La Pogoneşti împreună cu domnul primar Aurel Puiţel şi Părintele din comună spunând o rugăciune pentru cei care astăzi au sărbătorit 50 de ani de căsătorie!

La festivitatea de premiere a bătrânilor care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie din comuna Pogoneşti

Hora împreuna cu vasluienii din comunele Pogoneşti şi Iveşti.

Împreună cu aceste prinţese frumoase care îmi sunt tare, tare dragi!

O parte a Grupului Folcloric "Răzeşii Pogoneşti"

Cu Florentina, o voce care m-a fermecat din prima zi în care am întâlnit-o acum 2 ani la Iveşti!

Împreună cu vasluienii din comuna Iveşti.

Alături de vasluienii din comuna Iveşti.

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.