Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 27, 2016 in Jurnal de campanie, Politic | 0 comments

Împreună cu Adrian Solomon, în campanie la Bârlad

Sunt onorată să fiu în campania electorală alături de Adrian Solomon şi de echipa PSD Bârlad!
Sunt convinsă că Bârladul va avea, în persoana lui Adrian Solomon, un primar de nota 10, un om care va păstori foarte bine acest frumos oraş. Bârladul va avea primarul pe care îl merită pentru a se dezvolta şi pentru a se moderniza!
Faptele sunt cele care vobesc pentru domnul Solomon! Ca deputat PSD şi preşedinte al Comisiei pentru muncă din Camera Deputaţilor, Adrian Solomon a iniţiat proiectul care a făcut posibilă majorarea salariilor tuturor bugetarilor cu 10%, a profesorilor şi a medicilor cu procente între 15-25%. Amendamentul domnului Adrian Solomon a fost susţinut şi votat de către deputaţii PSD în plenul Camerei Deputaţilor.
De asemenea, domnul Solomon s-a bătut pentru repararea nedreptăţilor la care erau supuse mamele, în vechea formulă a indemnizaţiilor de creştere a copilului pe care o adoptat-o Guvernul Boc. Astfel, am susținut şi votat proiectul legislativ privind eliminarea pragurilor limitative ale indemnizaţiilor pentru mamele aflate în concediul pentru creșterea copilului.
Aceste exemple, o mică parte din realizările domnului Solomon, vorbesc despre activitatea unui adevărat social-democrat, care în calitate de Președinte al Comsiei pentru muncă din Camera Deputaților a pus întotdeauna mai presus de orice binele celor mulți. Din acest punct de vedere am învățat foarte multe de la colegul și prietenul meu Adrian și vă spun, cu mâna pe suflet, că Bârladul câștigă un om devotat, un om al acțiunii și un gospodar ce va permite acestui frumos oraș să înflorească.
Unul dintre cele mai importante proiecte aşteptate de bârlădeni este acela al realizării centurii ocolitoare a Bârladului. Alături de Adrian Solomon, prin amendamentul depus la Comisia pentru buget din Camera Deputaților, am reuşit asigurarea finanțării unui proiect vital pentru dezvoltarea Bârladului și pentru viața oamenilor din acest frumos oraș.
Domnul Solomon este garanţia că lucrurile bune ale fostei administraţii vor fi continuate, iar proiecte noi de care municipiul are nevoie vor fi demarate. Proiecte precum extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, consolidarea spitalului de urgenţă, reabilitarea şcolilor şi liceelor, construcţia unor noi săli de sport, îmbunătăţirea transportului public prin introducerea de mijloace de transport noi şi ecologice, amenajarea parcurilor sau modernizarea sistemului de iluminat public sunt numai câteva din priorităţile domnului Adrian Solomon ca primar al Bârladului.
Votul pentru domnul Solomon şi pentru echipa PSD Bârlad pentru Consiliul Local este este un vot pentru modernizarea şi dezvoltarea oraşului, aşa cum îşi doresc toţi bârlădenii!
b6
b4
b5
b3
b2
b1

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.