Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 7, 2009 in Politic | 4 comments

IMF a acceptat ca 1,9 miliarde euro,

reprezentand a doua transa din imprumut, sa fie folositi pentru acoperirea deficitului bugetar, inclusiv pentru plati curente precum plata salatiilor si a pensiilor.

Mai multe aici si aici.

4 Comments

 1. La aceşti bani, câţi se mai adaugă indirect, prin politica BNR care a scăzut garanţia bancară, permiţând băncilor comerciale să-şi retragă o parte din garanţie şi să dea apoi împrumuturi statului român? Practic şi banii care se duc la BNR ajung până la urmă la statul român cu manta, tot împrumut pe cheltuieli.

 2. Coalitia dezastrului total

  Cine a crezut ca Traian Basescu exagereaza vorbind despre Romania muribunda are toate motivele sa-l creada dupa ce FMI a acceptat sa vireze a doua transa a imprumutului nu la BNR, ci la bugetul de stat.

  Adica FMI a acceptat ca banii sa fie folositi in principal, daca nu exclusiv, pentru plata pensiilor si a salariilor, altfel spus pentru ca statul roman sa nu intre in incetare de plati in raport cu propriii cetateni.

  FMI a mai facut concesii uriase de la politicile si principiile sale in doar doua cazuri: Ungaria si Letonia, atunci cand cele doua tari au fost la limita falimentului….

  http://gandeste.org/general/coalitia-dezastrului-total/4999/

 3. Balane nu trebuia sa spuna basescu ca .,romania e la poarta falimentului.Ajunge sa vezi cum au inceput lucruriile dupa 89 si sa-ti dai seama de final.Iar basescu a carui frate face afaceri ,,legale,, doar dupa ce frates-o ajunge presedinte, iar una dintre fete apartament de aproape un milion de euro plus postul de munca de la luxten obtinut cu ajutorul taticului pe iluminat, eba trimisa la bruxellas pt ca taticul a mobilizat partidul si unii donatori de fonduri de campanie care binentele ca taticul i-a recompensat.Asa ca basescu ar trebui sa taca si sa-i crepe obrazul de rusine caci si el a contribuit la agonia romaniei.Dar cum nu are rusine atat el cat si toti cei care au sbminat romania mai face pe desteptul.Iar daca sa ajuns la virarea baniilor de la FMI in plata salariilor si apensiilor putem fi siguri ca falimentu e pe aproape.Si nu ca nu ar fi bani pt plata acestora .Sant peste masura dar dispar prin tot felul de artifici hotesti.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.