Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 30, 2013 in Politic | 0 comments

Guvernul USL se tine de cuvant – vom avea TVA redus de 9% la paine

Deputatul PSD, Ana Birchall, considera că scăderea TVA-ului la pâine pe tot lanţul de producție va aduce beneficii concrete atât consumatorilor cât şi producătorilor din panificaţie.

Guvernul USL a convins FMI pentru scăderea TVA la pâine pe tot lanţul de producţie şi comercializare. Această reușită demonstrează că suntem un partener de încredere şi că efectele în economie ale acestei măsuri vor fi pozitive atât pentru stat, cât și pentru consumatori şi producători” a declarat Ana Birchall, deputat PSD.

Evaziunea fiscală se va reduce considerabil şi, în consecinţă, veniturile la bugetul statului vor creşte din TVA-ul colectat. Ştim bine că evaziunea fiscală la produsele de panificaţie este una dintre cele mai mari din România. Este momentul să punem punct acestui fenomen” a spus Ana Birchall.

Faptul ca Guvernul a reușit impunerea acestei măsuri arată fără urmă îndoială care sunt beneficiile stabilității politice și economice aduse de USL. În timp ce unii caută scandal, USL guvernează în interesul românilor și demonstrează prin fapte că se ține de cuvânt” a încheiat Ana Birchall. 

Echipa A.B. 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.