Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 23, 2018 in Cultural, Economic, Personal, Politic, Social | 0 comments

Gala Junior Achievement Hall of Fame – Investește în educație

Am fost onorată să particip astăzi la Gala „Junior Achievement Hall of Fame – Investește în educație”, transmițând mesajul de felicitare al doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă și mult succes tinerei generații.

Junior Achievement România reprezintă un mod exemplar de promovare a școlii românești. Accesul la noile educații (antreprenorială, financiară, pentru dezvoltarea abilităților necesare în viața personală și profesională sau educație STEM – Science, Technology, Engineering şi Mathematics), precum și metodele actualizate la noile cerințe în pregătirea tinerilor, prin programele sale educaționale moderne, de tip learning by doing sunt exemplele de succes ale activității Junior Achievement România.

Crezul meu este că fiecare leu alocat pentru o mai bună educație, pentru accesul unui copil la educație, indiferent că se află în mediul rural sau în mediul urban, nu este o cheltuială, ci o investiție în prezentul, dar mai ales în viitorul copiilor noștri. România are nevoie de tineri pregătiți, ambițioși și talentați care să stea la temelia consolidării viitorului țării noastre.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.