Pages Menu
Categories Menu

1 Comment

 1. Ce spun sondajele printre militari despre Legea-Clapă nr. 241/2013 si despre Legea-Fantoma a Pensiilor Militare?
  Atunci cand exista pareri contradictorii asupra unei probleme, sondajele printre subiecti pot deveni extrem de relevante pentru stabilirea adevarului. Sondajele sunt afisate in dreapta-sus si sunt inca in curs de derulare! La acest moment situatia se prezinta astfel:
  Intrebarea 1: Considerati ca prin Legea nr. 241/2013 a fost reparat vreun abuz al statului?
  Da – 5%;
  Nu – 95% [Aici intra insumate variantele cu raspunsuri negative „Ce reparatie este aceea cand trebuie sa imi rambursez intregirea?” si „Legea e o „ţeapa” pentru cei cu pensii diminuate!”].

  Intrebarea 2: Cand considerati ca va va rambursa statul roman sumele retinute in perioada 01.01.2012-01.10.2013?
  7% – In urmatoarele 12 luni!
  84% – Niciodata! [Aici intra variantele insumate de raspunsuri negative „Niciodata, doar nu traim intr-un stat democratic” si „Niciun partid nu isi va diminua fondurile pentru a repara un abuz]”.
  9%: Statul – nu, poate doar Justitia! [Ca urmare a acordarii permisiunii pt. raspunsuri multiple, 17% au acordat acest raspuns, insa combinat cu una din variantele negative de la pct. anterior. Procentajul final de 9% s-a realizat prin departajarea raspunsurilor pozitive si negative].

  Intrebarea 3: Cand considerati ca va adopta USL legea pensiilor militare de stat?
  13% – In anul 2014.
  1% – In anul 2015.
  86% – Niciodata! [Aici intra variantele insumate de raspunsuri negative „Dupa terminarea acordului cu FMI”, „Va adopta doar un proiect in anul 2016 pentru a ne determina sa o votam din nou”, „La Sfantu’ Asteapta!” si „Niciodata, in privinta militarilor nu e nici o diferenta intre USL si PD-L”! Raspunsurile multiple au fost departajate astfel incat sa rezulte o statistica corecta privind raspunsurile pozitive vs. raspunsurile negative, raspunsurile negative fiind in procent de 86%].

  Morala? Stiti cum e! Daca unul iti spune ca nu ai dreptate – sa nu il crezi, daca iti spun 2 ca nu ai dreptate – sa ai dubii in privinta ta, dar cand iti spun 84%, 86% sau 95% ca Legea nr. 241 nu e reparatorie – ci teapa, ca statul nu va rambursa nimanui nici o diferenta si ca USL nu va adopta vreo lege a pensiilor militare, precis e asa!
  Publicat de R-26500

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.