Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 8, 2016 in Economic, Politic | 0 comments

Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii

Programul de guvernare al Partidului Social Democrat are în centru obiectivul creşterii clasei de mijloc din România şi o dezvoltare sustenabilă care să fie bazată şi pe investiţii, nu doar pe consum.

De aceea, PSD a propus înfiinţarea Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii (FSDI), ce are drept obiective reindustrializarea României, finanţarea proiectelor strategice, diminuarea decalajelor de dezvoltare dintre regiuni şi din interiorul regiunilor, dezvoltarea sectoarelor competitive şi creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene. Din bugetul FSDI pot fi susţinute financiar atât investiţiile în agricultură, în domeniul farmaceutic, în apărare, cât şi cele din infrastructura rutieră.

FSDI este un instrument care poate sprijini capitalul autohton, astfel încât românii să aibă locuri de muncă bine plătite în companii româneşti puternice, şi, de asemenea, poate asigura dezvoltarea ţării noastre pe viitor, prin creşterea numărului de firme existente şi creşterea competitivităţii.

Mai multe informaţii despre programul economic al PSD: http://indraznestesacrezi.ro/documente/1.Fondul_Suveran_de_Dezvoltare_si_Investitii.pdf

#Indraznestesacrezi

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.