Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 20, 2011 in Politic | 3 comments

Felicitari Google!

via Dragos Bucurenci

via Dragos Bucurenci

care face mai mult pentru promovarea Romaniei si a adevaratelor valori romanesti decat au facut toti ministrii turismului sau guvernele ultimilor 20 de ani la un loc. Jos palaria pentru aceasta initiativa si multumiri!

3 Comments

 1. Dacă ţin eu bine minte, şi anul trecut au făcut ceva asemănător…

  • Bibliotecaru
   nu mai retin dar oricum cinste lor si unii de pe la noi ar trebui sa ia notite!

 2. Laudabila initiativa celor de la Google! Din pacate, inca din iarna trecuta s-au tras semnale de alarma in legatura cu starea deplorabila de uzura si degradare in care au ajuns operele lui Brancusi din Targu-Jiu si nu se ia nicio masura concreta de reconditionare a lor. Am initiat acum un an o campanie pe blogul meu, de sensibilizare a celor in drept sa se ocupe de monumente:
  http://www.neacostache.com/2010/03/12/brancusi-in-suferinta/
  Au preluat acest articol atunci, peste 60 de bloguri, inclusiv cantautorul Florin Chilian ce a postat un articol pe site-ul sau si… cam atat. Vremea isi pune in continuare amprenta pe aceste capodopere de arta ce se degradeaza continuu, in timp ce autoritatile, atat la nivel local cat si central, nu iau nicio masura!
  Brancusi a cioplit aceste nestemate cu sudoarea fruntii sale pentru a le lasa urmasilor lui iar noi nu stim sa le pastram! Pacat, mare pacat!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.