Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 14, 2012 in Politic | 3 comments

Facts, real facts!

Intr-un post din 23 februarie, enervata in mod special de comentariile mai mult decat rautacioase ale unor politicieni cu pretentii de experti in politica externa in general si a celei americane in mod special, mentionam ca intalnirile avute in SUA de catre Premierul Ponta, inclusiv cu Philip Gordon, au fost intalniri de substanta cu persoane care conteaza in Washington. Multi au zambit neincrezatori si chiar ironic!

Realitatea acestor zile demonstreaza insa ca am avut dreptate cu ceea ce afirmam in 23 februarie 2012! Realitatea acestor zile arata ca mai sunt politicieni care nu se duc in vizite doar ca sa zambeasca frumos intr-o poza!

3 Comments

  1. Si eu as dori fapte. De exemplu:

    “” Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi 9 milioane de români curaţi, în picioare…””

    Nu au fost 9 milioane. Nu inteleg de ce nu demisioneaza odata.

  2. E pacat totusi ca nu si-a facut timp sa se intilneasca si cu Mickey Mouse. Cine stie poate i-ar fi intors visita (Mickey). S-ar fi bucurat si copii Rominiei. Mai bine decit Lady Gaga si definit cu mult mai bine decit mr. Gordon. Daca astea sint declaratiile lui mr Gordon cind viziteaza un prieten ma intreb ce face cind viziteaza un dusman . Banuiesc ca pune direct mina pe revolver..Oricum vorba aia veche latina „vox america vox dei” pare-se ca se aplica. Imi cam pare rau ca se va termina in curind – a fost , amuzant , hilarios , penibil , dramatic – ma refer la showul Suspendarea organizat de USL – definit va bate ca prezenta , bani si dramatism showul lui Lady Gaga…
    Data viitoare puneti un tip mai destept la interne. Rus ala n-a stiut prima lege a unui referendum rominesc democratic. Inti votezi , dupa aceea iei numarul celor care au votat il inmultesti cu 2 si scazi 1 sa obtii numarul total de alegatori. Mai simplu si mai eficient decit recensaminte , statistici etc…

  3. Primul talk-show al zilei incepe la ora 11:00 – „Talk B1”, prezentat de Mihai Jurca, show de actualitate, preponderent subiecte sociale si inca 2 editii (14:00-15:00 & 16:00-17:00), prezentate de Nadia Ciurlin (subiecte politice). Urmeaza alte 4 talk-show-uri: „Romania la Zid” (talk-show prezentat de Florian Bichir, emisiune de analiza si dezvaluiri pe subiecte politice si de actualitate, exclusivitati), „Aktualitatea B1′ (talk-show socio politic prezentat de Andrei Badin) si emisiunile consacrate – „Sub semnul Intrebarii” cu Robert Turcescu & „Ultimul cuvant” cu Ion Cristoiu. Toate emisiunile se difuzeaza in DIRECT. Ziua se incheie cu revista presei, prezentata in stilul caracteristic de Radu Banciu – „Lumea lui Banciu”.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.