Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 13, 2014 in Comunicate, Politic | 1 comment

Fac un apel catre toti politicienii sa se abtina de la a politiza examenul de Bacalaureat

Declaraţie de presă – 13.06.2014

Ana Birchall: Fac un apel către toţi politicienii să se abţină de la a politiza examenul de Bacalaureat

Deputatul Ana Birchall a reacţionat la acuzele aduse de Sebastian Lăzăroiu PSD-ului, legate de organizarea examenului de Bacalaureat din acest an, spunând că interesele fostului consilier prezidenţial sunt pur electorale.

„Devine evident faptul că nimic nu mai este în afara intereselor electorale pentru unii politicieni, nici măcar examenul de Bacalaureat. Declaraţiile fostului consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu sunt nu numai mincinoase dar şi jignitoare la adresa tuturor elevilor şi părinţilor care acum trec prin cel mai important examen din viaţa lor de până acum” a afirmat Ana Birchall.

„Rezultatele examenului de Bacalaureat nu trebuie să fie politizate. Ceea ce face domnul Lăzăroiu este să folosească în scop electoral aceste rezultate. După logica obişnuită, atât de preşedintele Traian Băsescu cât şi de fostul său consilier, ar trebui să credem că elevii care dau Bac-ul în acest an sunt incompetenţi şi nu sunt în stare să promoveze decât prin furt” a continuat Ana Birchall.

„Fac un apel către toţi politicienii să renunţe la practicile, total imorale, de manipulare a opiniei publice prin dezinformări şi minciuni care pot afecta nu numai adversarii politici dar şi elevii şi părinţii care trec în aceste săptămâni printr-o încercare importantă din viaţa lor: examenul de Bacalaureat” a evidenţiat Ana Birchall.

„Examenul de Bac este organizat, şi în acest an, corect, cu toleranţă zero pentru orice fapte de corupţie sau tentative de fraudă. Pe ce se bazează domnul Lăzăroiu când acuză PSD-ul sau Guvernul de o „fraudă de anvergură naţională”? Pe absolut nimic. Sunt dezinformări şi minciuni preluate din şcoala de manipulare a domnului Traian Băsescu, nimic mai mult” a încheiat deputatul PSD, Ana Birchall.

1 Comment

  1. Glumiţi? Cine este Sebastian Lăzăroiu?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.