Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 9, 2016 in Politic, Social | 0 comments

Este nevoie de restabilirea încrederii românilor în sistemul public de sănătate

Demisia ministrului Sănătăţii este tardivă şi nu rezolvă problemele acute din sistemul sanitar pe care mass-media le-a prezentat în ultimele săptămâni. Am susţinut încă de la începutul scandalului privind dezinfectanţii folosiţi în spitale că procentul de 5% la care s-a referit ministrul Sănătăţii este inacceptabil şi că, atunci când este vorba de sănătatea oamenilor, este la fel de grav dacă vorbim de 5% produse neconforme, despre 10% sau despre 50%. Îmi doresc să se facă lumină cât mai curând în acest caz, iar cei care se fac vinovaţi de contrafacerea dezinfectanţilor să răspundă în faţa legii.

Din nefericire, cabinetul tehnocrat dă rateu după rateu, în domenii cheie, iar românii sunt cei direct afectaţi de toate aceste inadvertenţe din planul guvernării. Sper ca viitorul ministru al Sănătăţii să facă ordine în sistem, fiindcă este nevoie urgentă de restabilirea încrederii românilor în sistemul public de sănătate.

http://www.agerpres.ro/politica/2016/05/09/alerta-ministrul-sanatatii-patriciu-achimas-cadariu-a-demisionat-surse–11-47-22

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.