Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 19, 2014 in Comunicate, Featured, Politic | 0 comments

Educaţia este cea mai valoroasă zestre pe care o poţi avea vreodată.

Comunicat de presă

Deputatul PSD Ana Birchall a organizat vineri 18 iulie, în comuna Zorleni, județul Vaslui, premierea elevilor din cele 20 de comune componente ale colegiului care au obținut cele mai bune medii la examenul de Bacalaureat. La eveniment au participat primari, viceprimari, consilieri locali, părinți, dascăli, precum si reprezentanți ai presei locale.

„Talentul este dat de Bunul Dumnezeu, dar munca și performanța acestor copii reprezintă un semnal puternic al maturizării lor, iar noi, ca adulți și părinți, trebuie să le fim alături. Există un proverb îndepărtat care spune că e nevoie de un sat pentru a crește un copil – și cred că valoarea unui om este, într-adevăr, dată de comunitatea în care își petrece primii ani de viață. Dumneavoastră, dragi părinți și dascăli, aici, în acest colț din Moldova, moștenirea lui Ștefan cel Mare și Sfânt, ați crescut prin numeroase greutăți și sacrificii acești copii care acum vă aduc motive de mândrie și vă fac cinste” a spus Ana Birchall în faţa copiilor şi părinţilor din Zorleni.

„Astăzi, in aceste momente frumoase de bucurie îmi permit sa vă spun ce m-a sfătuit, într-un moment asemănător, bunica mea, Catalina: ‘ce ai in cap si in suflet nu poate sa iți ia nimeni niciodată iar educația, având ca temelie un set de valori bine definit, este cea mai buna zestre pe care o poți avea vreodată!’ România are nevoie de tineri pregătiţi, ambiţioşi şi talentaţi care să promoveze un set de valori pe care să se consolideze viitorul României, pentru a înlătura dictatura non-valorilor” a mai declarat Ana Birchall.

„Prin rezultatul vostru la Bacalaureat ați demonstrat încă o dată că și un copil dintr-un sat de pe frumoasa Vale a Tutovei poate merge mai departe la facultate, făcându-i mândri pe părinții, bunicii și dascălii lor” a declarat deputatul PSD. Ana Birchall le-a mulţumit părinţilor şi dascălilor care prin grija lor constantă au făcut posibil că elevii din colegiul Zorleni să obţină rezultate atât de bune la examenul de Bacalaureat. Deputatul PSD a oferit un dar simbolic elevilor, romanul „Marile Speranţe” de Charles Dickens, exprimându-și, în același timp, „marile speranțe” in ceea ce privește viitorul lor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.