Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 26, 2008 in Politic | 0 comments

Ma voi lupta pentru ca tu sa-ti recapeti toate drepturile de cetatean roman!

La New York, am avut sansa de a discuta cu oameni deosebiti, mandri de tara lor si de numele romanesc pe care il poarta. Am inteles nedreptatea crunta care li s-a facut, furandu-li-se cetatenia romaneasca si proprietatile dobandite cu truda in Romania. Am inteles oful lor, care le macina sufletele in fiecare zi. Acum , pentru a-si recapata drepturile de cetateni romani, li se cer sume mari de bani, timp pierdut, drumuri peste drumuri in Romania.

Experienta mea ca roman care a trait in SUA, de la Yale, de pe Wall Street dar si din viata de zi cu zi m-au ajutat sa inteleg ca noi, tinerii, stim si putem sa schimbam in bine Romania. De aceea, cand m-am intors in Romania, am decis sa lupt pentru a ne vindeca de cancerul coruptiei. Birocratia inutila si ineficienta a cuprins ca un flagel nu numai institutiile publice din Romania, ci si pe cele destinate sa serveasca interesele tale.

Ma voi lupta pentru ca tu sa-si poti obtine cetatenia romana, care ti-a fost furata. Ma voi lupta pentru ca tu sa poti beneficia de toate drepturile de cetatean roman: dreptul de vot, retrocedarea proprietatilor din Romania, recunoasterea diplomelor si titlurilor dobandite in Romania. Voi reglementa din punct de vedere legislativ ca toate aceste documente care atesta drepturile tale sa fie eliberate si sa-ti fie trimise in timp real, prin posta, pentru a te scuti de drumuri inutile.

Prin birourile parlamentare pe care le voi infiinta in fiecare comunitate de romani, ma voi asigura ca firme de avocatura romano-americane sa-ti acorde tie si familiei tale asistenta juridica gratuita. Voi face toate eforturile necesare pentru a extinde aceasta practica si in Romania, pentru ca tu sa nu trebuiasca sa iti pierzi vremea si banii in drumuri nesfarsite cu avionul, pentru a-ti rezolva problemele.

Voi fi avocatul tau si te voi reprezenta cu cinste si onoare! Pe 30 noiembrie, vino la vot! Ai incredere in mine si acorda-mi sansa de a-ti demostra ce pot face pentru tine!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.