Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 17, 2008 in Politic | 8 comments

Doamna Udrea ataca barbateste, pe blog !

Doamna Elena Udrea m-a atacat pe blogul sau. Fara ca eu sa o fi criticat vreodata, fara ca sa fi polemizat pana acum cu domnia sa pe internet, la televiziuni, radiouri sau in ziare. M-a atacat raspunzandu-i unui cetatean care postase pe blogul dansei cateva pareri bune despre mine. Deranjata, probabil, ca respectivul pomenea de studiile mele de drept facute la Yale University din Statele Unite, doamna Udrea m-a redus rapid la conditia de individ nebagat in seama spunand ca nu ma cunoaste. Chiar daca e greu de crezut ca o doamna atat de familiarizata cu lumea politica nu stie cine sunt, afirmatia domniei sale nu m-ar fi deranjat catusi de putin daca s-ar fi oprit aici.
Numai ca, in fraza imediat urmatoare, doamna Udrea isi aminteste brusc ca suntem colege si ca predam la aceeasi facultate. “Minciuna sta cu presedintele Norvegiei la masa”, ar fi spus Vlahuta daca ar fi cunoscut-o pe doamna Udrea. Insa nici macar acest neadevar nu m-ar fi facut sa-i raspund, daca doamna atat de celebra a politicii romanesti n-ar fi insinuat ca studiile mele de la Yale sunt o apa de ploaie din moment ce am ajuns sa predau la o universitate particulara din Romania si sunt egala in grad didactic cu domnia sa.
Nu stiu si nu ma intereseaza cum a facut doamna Udrea cariera universitara, dar, pentru cultura generala a domniei sale atat de greu incercata intr-o emisiune de-a domnului Turcescu, vreau s-o informez ca pe mine nu obtinerea gradelor universitare m-a adus la Universitatea Cantemir, ci faptul ca, la momentul respectiv, a fost singura facultate care a avut deschidere sa introduca un curs special despre procedura insolventei.

P.S. Faptul ca doamna Udrea mi-a tastat gresit numele l-am pus pe seama grabei cu care a scris ca nu ma cunoaste.

8 Comments

 1. Eii,haide-ti doamna Birchall…Elena Udrea nu va ajunge nici makr pana la tivul fustei.Sa nu mai spune-ti ca sunteti egala in grad didactic cu ea.In primul rand madam Udrea a facut faimosul Colegiul National de Aparare,si mai nou e doctor in Stiinte Militare….dar,asa cu stim toti ,care de fapt treaba cu acea institutie..nu trebuie sa-i acordam prea mare atentie.Madam Udrea e avida dupa atentie,se crede cea mai tare,dar cand colo e doar faimoasa ca e femeia lu Basescu,atat.Din punct de vedere al calitatii de cadru didactic..e doar o plagiatoare si atat.Nici nu merita sa o mentinonati…nu merita sa i se dea atentie,e invidioasa si ignoranta.

 2. Pe dna. Udrea mi-as fi inchipuit-o in aceea postura din filmulet.
  Iar Dvs., fruntea sus! Ati mai cunoscut inca o data societatea in sanul careia v-ati intors ”acasa”.
  Eu, ca si Dvs. stiu ce inseamna o societate normala. Am 37 de ani, o sotie si 2 fete-acasa. Daca as putea nu le-am mai lasa acasa ci le-as lua cu mine, aici unde lucrez de un an, in Norvegia.

  Intr-o societate anormala nu va asteptati la reactii si evenimente normale.
  Hmm, ma gandeam si la Mihaela Radulescu…

  Parerea mea este ori sa va obisnuiti cu vaccin de nesimtire (da! din pacate e nevoie in Romania sa fii putin sau mai mult nesimtit-in sensul de ne-simtitor la toate cu cu sens peiorativ, NICI NU MI-AS PERMITE SA SPUN ALTCEVA), ori…sa va intoarceti intr-o societate libera.

  Daniel A.
  aka danix71

 3. Erata:
  in loc de:
  […](da! din pacate e nevoie in Romania sa fii putin sau mai mult nesimtit-in sensul de ne-simtitor la toate cu cu sens peiorativ, NICI NU MI-AS PERMITE SA SPUN ALTCEVA)[…]
  *
  se va citi:
  *
  (da! din pacate e nevoie in Romania sa fii putin sau mai mult nesimtit-in sensul de ne-simtitor la toate, nu cu sens peiorativ, NICI NU MI-AS PERMITE SA SPUN ALTCEVA)

 4. @danix71

  Multumesc. Multa sanatate si numai bine familie dvs.

  Inca nu vreau sa cred ca am gresit cand am decis sa revin acasa….desi zilele acestea am primit multe telefoane de la prietenii mei care mi-au spus: „I told you so”!

 5. Imi pare bine ca cititi personal comment-urile. Si desi nu ne cunoastem personal, va multumesc pentru urarile Dvs. si va urez la fel, sa fiti sanatosi si sa alegeti locul (tara dar si domeniul) sigur unde sa fiti fericiti (familia). Si poate ca politica nu este…dar e doar parerea mea.

  Cu stima,
  Daniel A.
  aka danix71

 6. @danix71

  Eu inca vreau sa cred ca nu am gresit nici cand m-am intors acasa nici cand am ales sa intru in politica considerand politica ca si meseria mea. Crezul meu este ca politica nu se poate face la fara frecventa .Este nevoie de profesionalizarea clasei politice. Altfel, vor fi din ce in ce mai multi care vor dori sa plece definitiv din tara.
  Dar, tot atat de adevarat este si faptul ca multi, mult prea multi, intra in politica pentru a deveni cineva nu pentru a face ceva.
  Eu inca sper, desi dupa tot ce a trebuit sa indur zilele acestea ….

 7. Si eu am fost un optimist idealist. Am mai scazut doza de idealism dar am devenit pragmatic. Cred ca suntem de-aceeasi varsta, dar eu din 1995 cand am terminat facultatea pana anul trecut, am fost in tara. Sperand la mai bine in fiecare an, fiecare patru ani. Nu. Nu se poate pentru ca nu exista partide, exista ceea ce generic e denumit ”gasca”-in politica noastra. Profesionalizare? Nici nu cred ca e posibil, dar va doresc sa vi se implineasca ceea ce va doriti, sa schimbati macar o farama din societatea politica Romaneasca…in mai bine.

  Cu stima,
  Daniel A.
  aka danix71

 8. Doamna Birchall,

  Insist asupra modalităţii de a vă stabili contactul cu electoratul prin intermediul unui cadou-carte, mai ales acum când veţi candida în colegiul nr.3 SUA-Canada unde alegătorii, apodictic, au un anumit nivel cultural şi mai ales o indiscutabilă înclinare spre valorile moralei creştine.
  Acceptaţi sa tipăriţi, de data aceasta într-un tiraj pe care-l veţi hotărî singură, lucrarea mea de antropologie filosofică „Discurs asupra Creaţiei divine” pe care v-o pun la dispoziţie editată şi cu ISBN-ul aprobat. Eu nu vă pretind decât cca.100 exemplare şi să câştigaţi în faţa oricărui contracandidat !
  Sunaţi-mă la 0752145670 ,prof.Gh.C.Dinulescu-Campina.