Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 12, 2012 in Politic | 1 comment

Dezbaterea initiata de PDL in Parlamentul European se bazeaza pe minciunile si dezinformarile democrat-liberalilor

PDL a făcut şi face foarte mult rău României prin minciunile şi dezinformărilor cu care au intoxicat oficialii Uniunii Europene. Dezbaterea din Parlamentul European are la bază tocmai aceste minciuni şi intoxicări ale acestora. Acest mod de a face politică, în care se distruge imaginea României, trebuie să înceteze. Din cauza atitudinei distructive a PDL, România poate avea foarte mult de suferit pe termen lung. Reprezentanţii acestui partid trebuie să înţeleagă că cetăţenii români i-au pedepsit la alegerile locale, pentru această atitudine iresponsabilă şi pentru modul dezastruos cu care au condus ţara în ultimii ani.

Guvernarea PDL, pe lângă faptul că a fost una dezastruoasă, a fost plină de abuzuri la adresa statului de drept şi a democraţiei. La o scurtă trecere în revistă a principalelor abuzuri ne amintim de fraudarea de către Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, a votului la Legea pensiilor; de angajarea răspunderii guvernamentale pe nu mai puţin de 15 acte normative şi pachete de acte normative importante, fără dezbaterea acestora cu partenerii sociali şi prin eliminarea Parlamentul din actul decizional; de votul fraudat pentru un loc de judecător la CCR pe 1 iunie 2010 şi lista poate continua. PDL ar face bine să renunţe la ipocrizie, să-şi asume aceste abateri şi să reflecteze asupra lor.

1 Comment

  1. cine v-a oprit sa initiati dezbateri similare, la timpul lor?
    acum se vorbeste despre faptul ca primii trei oameni in stat au fost inlocuiti in trei zile, ca ccr-ului i s-au redus atributiile, ca avocatul poporului a fost inlocuit fara temei legal, ca usl-ul a pierdut cursa in care a alergat singur si a contestat si asta etc.
    si nu, oricat ati incerca sa ocoliti fondul problemei, abuzurile trecute NU scuza abuzurile prezente. invocarea abuzurilor trecute nu face decat sa sublinieze nocivitatea celor prezente.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ceea ce nu stiam… « Motanul Incaltat - [...] Dar si despre alte guverne cred ca s-ar putea spune cam acelasi lucru. Eu nu am vazut vreunul care…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.