Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 30, 2014 in Politic | 2 comments

Despre viitorul partidului și al României

Astăzi am participat la ședința informală de la Orăștie a Consiliului Executiv Național al PSD, unde am discutat, alături de colegele și colegii mei, atât despre viitorul partidului, cât și despre viitorul României. S-a conturat o viziune puternică în responsabilitatea pe care o avem față de români.

Am siguranța că partidul va urma pașii statutari și democratici în perioada următoare pentru desemnarea candidatului PSD la Președinție. Este decizia pe care membrii de partid, militanții și simpatizații o așteaptă, alături de majoritatea românilor: un alt model de președinte pentru o Românie puternica și respectată în exterior; un președinte care sa impună meritocrația și sa înlăture dictatura non-valorilor și conflictul care au domnit în ultimul deceniu. Victor Ponta a dovedit ca reprezintă cu cinste România și interesul național în relațiile externe, a adus performanță în actul guvernării și a oferit speranță românilor, atunci când aceasta nu mai putea fi găsită. Este, deci, speranța mea, alături de a multor români, că va conduce România în viitor.

Sunt sigură că următoarele luni vor reconfirma responsabilitatea pe care PSD și partenerii săi o au față de viitorul românilor în actul de guvernare. Data de 16 noiembrie va fi ziua în care România va intra în altă etapă a dezvoltării sale cu Victor Ponta președinte!

2 Comments

  1. Fara proiecte culturale grandioase ia amploare mediocritatea.Am trimis prin fax un astfel de proiect la Fudatia Post-Privatizare care poate accesa fonduri europene pentru el.O zi superba.

  2. „Victor Ponta a dovedit ca reprezintă cu cinste România și interesul național în relațiile externe, a adus performanță în actul guvernării și a oferit speranță românilor, atunci când aceasta nu mai putea fi găsită. Este, deci, speranța mea, alături de a multor români, că va conduce România în viitor.”

    Sunteti sigura? In niciun caz Ponta nu reprezinta „speranța mea, alături de a multor români, că va conduce România în viitor”!!
    Cred, totusi, ca va inselati. Sau ati scris repede si ati comis, fara vreo intentie, o greseala de dactilografiere.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.