Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 18, 2015 in Politic | 0 comments

Despre acuzațiile grave făcute din nou de Traian Băsescu

11051737_672790442832727_3904834857371730821_n

Traian Băsescu s-a dat din nou în stambă, într-o emisiune la Realitatea TV unde s-a angajat într-un schimb dur de replici cu jurnalistul Octavian Hoandră. Desigur, atacurile la adresa reprezentanţilor presei nu mai surprind pe nimeni, în condiţiile în care au fost marca celor 10 ani de mandat ca preşedinte al României.

Cele mai grave mi s-au părut însă consideraţiile fostului preşedinte pe tema Republicii Moldova despre care Traian Băsescu a afirmat, textual că „nu va fi membră în UE” şi că “după lecţia Ucrainei nu se mai face extindere în Est”.

Retorica lui Traian Băsescu trădează un fariseism fără margini. Cât timp a fost preşedinte al României, Traian Băsescu a susţinut necesitatea sprijinirii Republicii Moldova în parcursul său european. Acum, plecat de la Cotroceni, fostul şef al statului schimbă placa şi transmite senin că Republica Moldova nu poate adera la Uniunea Europeană.

Indiferent de opiniile emise de Traian Băsescu, România va sprijini Republica Moldova pe drumul său de integrarea europeană şi euroatlantică fiindcă avem o datorie morală în acest sens şi mai ales pentru că aceasta este voinţa fraţilor noştri de peste Prut.

sursa foto: DC News

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.