Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 6, 2012 in Politic | 3 comments

Demisia lui Boc = primul pas spre anticipate

„Este necesar ca USL, care vrea să conducă România spre vremuri mai bune, să vină cu soluţii responsabile, să se pregătească cât mai bine să facă un alt fel de guvernare decât cel din ultimii ani. USL doreşte declanşarea de alegeri parlamentare anticipate. Suntem dechişi să discutăm orice fel de formulă responsabilă, să ajungem la alegeri care să nu însemne distrugerea totală a ceea ce a rămas din România” a declarat astazi Victor Ponta.

3 Comments

 1. romanii au sperat ca vom avea anticipate si se pare ca asa va fi…acum sa speram ca dupa inca 4 ani romanul nu va avea aceiasi fata lunga si trista de azi.

 2. „Nu de proiecte duce lipsa tara asta ci de oameni”
  Iata ca ne gasim in 2012 si vin alegerile. De ce vrea PDL comasate si de ce nu vrea USL comasate? PDL, in teritoriu este foarte puternic. Problema USL e in teritoriu. O sa gasiti orase cu primari PDL unde increderea in primari este 75-80% dar increderea in PDL este de 10-15. Care e problema in teritoriu. Desi central USL pare puternic reprezentantii din teritoriu sunt de obicei scursura pamantului, reprezentantii de mare rang PSD fiind imbogatitii de pe urma guvernarii deficitare Nastase. Acolo s-au coagulat si acolo au si ramas in speranta ca intr-o zi PSD va relua puterea si ei vor prelua din nou controlul. Pe de alta parte la PNL e aceeasi situatie dar mai putin drastica, deoarece la ei a avut loc o epurare pe criterii de loialitate de cand cu Crin, epurare care a creat goluri mari si greu de astupat. Inainte PNL avea la dispozitie un cor intreg de oameni de o statura etica si morala deosebita, dar a preferat sa scape de ei in favoarea gloatei maniate de recesiune. Din nefericire gloata asta nu se duce insa nici la PNL nici la PSD ci se duce la OTV si partidul poporului. PDL este erodat dupa o lunga guvernare (cum a fost si PNT, si PDSR nu e o noutate) uneori deficitara, uneori frauduloasa, deseori aroganta, dar care a reusit sa reziste.
  Sa ne uitam la Judetul Neamt.
  Acolo in fieful PSD a fost ales unul de la PDL. De ce? pentru ca PSD avea fief din cauza lui Tarita, pe care il cunosc toti taranii din zona. Si a venit Chelaru pe care nu il cunoaste nimeni ca reprezentant si lider si mai nu stiu ce. Oamenii s-au uitat la Chelaru cu ochi mari si l-au intrebat „domle matale cine esti?” Dupa aia a venit Tarata „hai sa traiesti nea Tarita,ce mai faci?” Pe cine au votat oamenii?
  Siglele de partid, incetul cu incetul incep sa devina irelevante. Nici un partid nu mai are putrea sa faca oameni din nulitati ci e exact invers: oamenii fac partidul.
  In PSD si PNL decizia se ia de sus in jos. La astilalti cand suna aia din teritoriu si incep sa urle la telefon tremura toata conducerea.
  La Roman au degradat un spital, au venit in aceeasi zi toti reprezentantii judetului in biroul primarului care urla la ei ca la niste servitori. S-a rezolvat urgent problema.
  Si asa si trebuie, reprezentantii sa fie servitorii celor din teritoriu.
  Am incercat invers de cand a plecat Carol 1 si de atunci nu ne mai revenim.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.