Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 10, 2014 in Politic | 0 comments

Demisia, domnule Bogdan Oprea!

drept-la-replica-acordat-administratiei-prezidentiale-ca-urmare-a-articolului-marele-razboi-al-marilor-parchete-18447946

Este un moment îngrijorător pentru instituția pe care o reprezintă când purtătorul de cuvânt al Președinției dintr-un stat membru UE primește bani de la o firmă privată de presă pentru articole care ridică în slăvi pe șeful său. Domnul Bogdan Oprea implică Președinția în dispute politice interne, arătând o gravă lipsă de respect față de ceea ce trebuie să însemne instituția prezidențială – și anume reprezentarea României la nivel internațional. Este o dovadă uluitoare de cinism și reflexe feudale.

Amintesc că i-am cerut în mod repetat demisia lui Bogdan Oprea în urma recentelor declarații care au târât instituția prezidențială într-un scandal al familiei Băsescu, aruncând încă o pată pe imaginea României. Bogdan Oprea nu reprezintă cu demnitate funcția de purtător de cuvânt al unei instituții fundamentale a statului român: Președinția României. Mă văd obligată să mă repet: demisia, domnule Bogdan Oprea… dacă aveți onoare și respect față de români!

LINK

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.