Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 7, 2014 in Politic | 0 comments

Declarații Realitatea TV- 06/11/2014

Ana_Birchall_042

Despre alegerile din diaspora, „Regretăm ce s-a întâmplat în primul tur, când foarte mulţi români nu au putut să voteze, dar aşa cum a spus şi premierul Victor Ponta, dacă pe 16 noiembrie va exista un singur român care va veni să voteze și nu va putea să voteze din cauza condițiilor de organizare, toţi cei care sunt implicaţi de la Externe vor pleca din funcţii.

Am trăit şi eu în diaspora cinci ani de zile şi ştiu ce se întâmplă în afară. Ştiu că uneori te apucă dorul de casă, de familie, de cei dragi, te apucă dorul până şi să mănânci o mâncare tradiţional românească pe care poate nu o găseşti acolo unde eşti. Pentru noi, pentru românii de pretutindeni şi pentru orice român, indiferent unde a ales să trăiască, să studieze sau să muncească este important să putem vota” a declarat Ana Birchall la Realitatea TV.

10702136_595132853931820_6818458277159559600_n

Referitor la justiția televizată, „Eu sunt avocat la bază şi niciodată, în orice emisiune, în orice context nu voi face justiţie la televizor pentru că eu vreau să trăiesc într-o Românie în care legea să fie aplicată, în care să existe separarea puterilor în stat.

Nu o să comentez niciodată o anchetă pe rol. Legea trebuie să fie universal aplicată pentru toți. Cel care a greşit, indiferent cum se numeşte și de unde este trebuie să plătească conform probelor administrate în dosare şi conform condamnărilor pe care le primesc. Legea trebuie să fie aplicată!” a precizat Ana Birchall la Realitatea TV.

Ana_Birchall_265

Cu privire la alegerile din 16 noiembrie, „Eu îmi doresc ca după 16 noiembrie să avem un preşedinte care să nu mai dezbine, un preşedinte care să nu mai inducă ură în societate, care să iubească România, această țară care este numită Grădina Maicii Domnului. Trebuie să avem un preşedinte care să unească România şi românii, un preşedinte care într-adevăr să folosească potenţialul pe care îl are România, un preşedinte care să reprezinte interesul naţional. Victor Ponta este soluţia!” a declarat Ana Birchall la Realitatea TV.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.