Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 9, 2014 in Aparitii media, Politic | 0 comments

Declarații Media TV Bârlad- 07/11/2014

DSCN7368

Referitor la planurile de după alegeri,  „ România are un potenţial extraordinar, inclusiv economic. Noi întotdeauna am promovat, împreună cu colegii mei, domnul deputat Solomon, doamna senator Creţu, diplomaţia parlamentară. Diplomaţia economică este o zonă care nu a fost deloc promovată de către actualul preşedinte, care nu a făcut altceva decât să târască în scandal instituţia prezidenţială. Eu îmi doresc ca după 16 noiembrie să-l am pe Victor Ponta Preşedinte, să avem un Guvern competent, o majoritate parlamentară care să susţină proiectele importante legate de Bârlad, cum ar fi cel al centurii orașului. De 8 ani de zile, un proiect extrem de important pentru dezvoltarea judeţului, cel legat de canalizare şi apă a zăcut în birouri pentru că Guvernul avea altă culoare politică. Noi l-am deblocat şi este acum în derulare. Am promis că facem dreptate până la capăt! În doi ani şi jumătate noi am arătat că tot ce am promis până în acest moment am realizat”, a declarat Ana Birchall în emisiunea de la Media TV Bârlad.

DSCN7356

Referitor la alegerile prezidenţiale, „Vreau să le mulţumesc tuturor vasluienilor de pe Valea Tutovei, din toate cele 110 sate care compun cele 20 de comune din Colegiul Zorleni, pentru că nu s-au lăsat păcăliţi de Băsescu şi de continuatorii regimului Băsescu, în speţă, domnul Iohannis, nici de data aceasta. Sunt bucuroasă și sunt mândră că am reuşit să câştigăm. Eu mulţumesc pentru fiecare vot! Fiecare vot ne onorează, ne responsabilizează!

În mod particular aş dori să le mulţumesc tuturor primarilor, consilierilor, membrilor echipelor noastre de campanie, cu care zi de zi au mers din poartă în poartă şi le-am spus vasluienilor ce vrem noi să facem, ce fel de preşedinte vrea Victor Ponta să fie.

Am obţinut un scor aşa cum ne-am dorit, dar sper ca acest scor să se vadă şi pe 16 noiembrie, iar după această data, într-adevăr, şi Vasluiul să contribuie semnificativ la alegerea unui noi model de preşedinte, la alegerea unui preşedinte cum considerăm noi că va fi Victor Ponta. Avem nevoie de un preşedinte care să unească România, care să unească românii, un preşedinte care să-i ajute pe cei vârstnici, un preşedinte care să-i ajute pe cei tineri, un preşedinte care să iubească România şi să-i iubească pe români.

După 10 ani de dezbinare,de ură, de scandal, 10 ani în care am avut numai conflicte sociale cred că trebuie ca pentru cel puţin următorii 5 ani să avem o perioadă în care realmente să construim” a declarat Ana Birchall la Media TV Bârlad.

DSCN7366

Despre Klaus Iohannis, „Domnul Iohannis promovează acelaşi model economic pe care Boc şi Băsescu l-au promovat. Guvernul Ponta începând din anul 2012 plăteşte pentru împrumuturile luate foarte scump de altfel de către Boc şi Băsescu. Dumnealor s-au împrumutat şi ne-au îndatorat pe noi, ca şi guvernare şi pe toţi românii. Toţi banii pe care oamenii i-au câştigat în instanțe dând în judecată guvernul Boc în loc să fie plătiţi de ei, tot noi trebuie să îi plătim.

Din acest excedent bugetar încercăm să plătim în avans titlurile executorii. Noi nu vom lua niciodată lecţii de economie de la o persoană care nu este în stare să le răspundă românilor cum domnia sa a avut un excedent bugetar personal din care şi-a luat 6 case. Până la acest moment nu a explicat acest lucru credibil. Cum este posibil ca dintr-un salariu de profesor de fizică să reuşeşti să îţi achiziţionezi 6 case?

Aţi văzut cum a jignit cadrele didactice spunându-le că au avut ghinion că nu şi-au luat 6 case. Mă mândresc că vasluienii nu s-au lăsat păcăliţi de acest om şi sper să nu se lase păcăliţi nici pe16 noiembrie” a declarat Ana Birchall la Media TV Bârlad.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.