Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 13, 2012 in Politic | 15 comments

Declaratii demne de 112

Dupa ce a cerut liderilor europeni sa dea afara Romania din Comisia Europeana, dupa ce a intoxicat toate cancelariile straine cu „mineriade” si „lovituri de stat” acum Macovei imagineaza razboaie civile. Prin tot ceea ce face si anunta in mod iresponsabil europarlamentarul PDL, Romania sufera grav din punctul de vedere al imaginii si perceptiei externe….dar PDL-istilor nu le pasa! Tradeaza interesul national in cel mai miselesc mod posibil!

15 Comments

 1. Despre memorandum
  Daca guvernul ar fi intradevar interesat ca listele electorale sa fie corecte ar fi cerut sa fie si completari cu persoanele care au implinit 18 ani sau cu persoanele care au primit cetatenie ( sau cu altele) si nu doar taieri de pe liste.Dar guvernul are doar interes meschin si acest lucru rezulta din faptul ca cele 9 puncte prevad doar reduceri de persoane ( si cele mai multe ilegale).

  • tibi te rog sa te interesezi de realitate…asa vei descoperi ca deja listele electorale sunt publice…deci daca CCR vrea sa dea maine o decizie poate sa o dea! Ce treaba are Guvernul cu acest aspect? Tu ai auzit de respectarea separatiei institutiilor in stat?

   • Eu am scris despre memorandum nu despre listele anterioare (valabile la referendum).Adica memorandumul nu are legatura cu liste electorale ?

  • Tibi te rog sa te mai infrmezi si din alte surse! Asa vei descoperi ca astazi Guvernul a treimis o scrisoare catre CCR aratandu-e ca adresele lor catre Guvern se bat cap in cap si ca e datoria CCR sa explce exact ce cere Guvernului!

   • Senatul USL (Antena3) a respins cererea CCR ca fiind falsa, de aceea s-a creat confuzie.

   • Citez din scrisoarea Guvernului:
    „”Va informam ca in Sedinta Guvernului din data de 7 august 2012 a fost aprobat Memorandumul privind masurile necesare pentru actualizarea listelor electorale permanente la data de 29 iulie 20 12 si transmiterea catre Curtea Constitutionala a numarului persoanelor inscrise in listele electorale permanente, pentru a se putea stabili daca referendumul national pentru demiterea Presedintelui Romaniei este valabil…””

    Adica rezulta clar ca memorandului se refera la listele electorale.
    In primul meu comentariu la acest articol am scris ca memorandumul este incorect pentru ca toate cele 9 puncte din memorandum se refera doar la reduceri de persoane din liste desi corect ar fi sa se permita si puncte care sa aiba ca urmari cresterea nr. de persoane din liste. Dar guvernul in interesul lui meschin urmareste doar interesele de grup ale USL si nu urmareste respectarea legii.

    Si la acel comentariu al meu ati raspuns ca afara ploua.Adevarat ca nu puteti in noua calitate sa recunoasteti nelegiuirile guvernului.

    • Tibi
     am rugamintea sa citesti toata corespondenta nu doar ceea ce vrei tu. Asa vei descoperi ca am dreptate. Si te rog fara atac ieftin la persoana! Ai ceva de spus spune pe un ton civilizat si cu argumente.Atacurile la persoana nu vor fi admise pe blogul meu!

     • Am mai citit inca o data scrisoarea guvernului.Nu am gasit nimic relevant.
      In comentariul meu initial am scris despre memorandum.Memorandumul are 9 puncte.Absolut toate prevad reduceri de persoane.Corect era sa se prevada si cazurile care presupun ridicarea numarului de persoane (adaugarea de persoane care au implinit 18 ani,straini care au primit cetatenia,etc).
      Faptul ca guvernul nu ii vrea pe pe cei care ar ridica cvorumul denota subordonarea guvernului intereselor USL.
      DE CE? Aceasta este intrebarea la care refuzati sa raspundeti.

     • tibi
      citeste ambele scrisori venite de la CCR.

 2. Pot sa citesc orice.”Nelamurirea” mea este despre memorandum.

  • tibi
   pai daca citesti cele 2 scrisori venite de la CCR vei descoperi ca acest memorandul a fost impus de solictiarea CCR in prima scrisoare. Asa ca te rog sa citesti si sa te informezi integral nu numai partial.

 3. „…acest memorandul a fost impus de solictiarea CCR in prima scrisoare…””

  Si in aceea solicitare CCR a scris ca guvernul trebuie sa numere alegatorii doar in jos?
  Sau guvernul a fixat cele 9 puncte asa incat sa fie numarati alegatorii doar in jos?

 4. ozz, daca obama aparea intr-o filmare cum plezneste peste fata un copil… si apoi dadea vina pe „the blue pixel”, era bine ? si am inteles, ponta si antonescu te dezgusta in ultimul hal… daca nu o sa apara alti politicieni in romania in urmatorii 50 de ani… ai prefera sa ramana basescu4ever ?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.