Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 25, 2014 in Aparitii media, Politic | 0 comments

Declaraţii Antena 3- 23/09/2014

3

Pe subiectul candidaților la prezidențiale, „Eu voi vorbi despre candidatul nostru, despre proiectul domnului Victor Ponta. El este singurul care a venit în fața electoratului cu un adevărat proiect de țară, un proiect care să pună capăt acestor ani de dezbinare, de ură, în care se învrăjbeau categorii sociale împotriva celorlalte. Este un proiect care să pună capăt modelului economic al lui Băsescu, promovat de Boc îmbrățișat acum de Iohannis. Toți cei care au fost în spatele lui Băsescu sunt în spatele lui Iohannis. Regimul Băsescu este echipa Iohannis.

Poate e nevoie, în loc să avem acest circ, să vorbim pe proiecte. Premierul Ponta, candidatul nostru, are un proiect de unire a acestei țări. Ne-am propus să venim în fața electoratului și să spunem despre proiectul de țară pe care premierul îl are în calitatea sa de candidat la președinție, despre un model economic pe care l-a promovat ca premier în ultimii doi ani de zile, care este în antiteză cu regimul Băsescu” a precizat Ana Birchall la Antena 3.

1

 

Pe tema serviciilor secrete, „Cred că trebuie să respectăm fiecare profesie. Oamenii care lucrează în aceste servicii au grijă de noi toți, ne protejează de pericole teroriste, de atacurile cibernetice. Trăim într-o zonă extrem de frământată. Ei au grijă inclusiv de securitatea noastră economică. Nu cred că este sănătoasă o asemenea dezbatere.

Eu am un principiu foarte simplu: nu îmi place să pun o ștampilă pe categorii socială. Acesta este limbajul de care eu m-am săturat foarte mult în ultimii ani de zile. Asta făcea Băsescu și nu îmi place acest lucru. Sunt oameni de bună credință în toate domeniile din această țară” a arătat Ana Birchall la Antena 3.

4

„Unde vrem să ducem România în următorii 5-10 ani de zile? Victor Ponta vine cu un proiect: Marea Unire, la care aderă foarte mulți oameni, inclusiv eu. Vreau ca acestă țară să se așeze pe o traiectorie de construcție, să putem valorifica potențialul economic, să putem valorifica potențialul din IT – să fim un centru regional pe IT. Dumnezeu ne-a dat o așezare geografică pe care putem să o fructificăm.

Nu progresăm dacă avem un președinte care nu face altceva decât să submineze activitatea Guvernului și activitatea Parlamentului. Proiectul domnului Victor Ponta este de a avea un președinte care să poată să conlucreze cu Guvernul, cu Parlamentul, nu să le submineze” a declarat Ana Birchall la Antena 3.

8

„Băsescu ar trebui ignorat, ar trebui să fie trimis la fișa postului pentru a i se aduce aminte că este președintele acestei țări și ar trebui să o reprezinte cu demnitate. Politica externă, afacerile europene sunt domenii care mă preocupă. În 10 ani de zile acest om nu a avut un proiect serios pe politică externă. Țineți minte cum, la Summit-ul NATO, s-a băgat în poză, pe bordură? Acesta nu este un președinte care să reprezinte România cu cinste și cu demnitate. Românii s-au săturat de acest model de președinte, și eu sper ca în noiembrie 2014 să îl taxăm pe Băsescu și pe cei care îi sunt urmași, dar și să punem capăt o dată pentru totdeauna acestui regim politic și economic în România” a mai declarat Ana Birchall la Antena 3.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.