Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 28, 2014 in Politic | 0 comments

Declarație Antena 3

10402626_568692016575904_4659340492887040466_n

Despre Ordonanța de Urgență care dă posibilitatea aleșilor locali sa-și aleagă partidul, „Adoptarea unei asemenea Ordonanţe este o necesitate şi vă explic şi de ce pentru cei care se uită la noi. Eu îi rog pe toţi cei care se uită la noi să se uite cu foarte multă atenţie la acţiunile celor de la PDL şi de la PNL, care nu fac altceva în momentul de faţă, folosindu-se de un proiect de lege, care nu este nici măcar adoptat să mai arunce încă o dată cu noroi în imaginea României. Ar trebui să se abţină că totuşi oamenii aceştia au făcut foarte mult rău. Îmi vorbeşte mie Iohannis sau cei de la PNL despre trădări, când ei sunt primii care au trădat votul românilor din 2012? De aceea este nevoie de o astfel de reglementare.

Este nevoie ca noi să învăţăm în politica românească să respectăm votul oamenilor şi mandatul pe care ei ni l-au dat. Noi am fost aleşi la nivel local, judeţean şi parlamentar pe USL. Eu vă spun de la mine din Colegiu unde am 20 de comune, dintre care 10 primari PNL-iști, care au fost foarte supăraţi pentru că la centru s-a luat o decizie peste noapte să se treacă în tabăra PDL-ului, fără ca ei să fie întrebaţi. Eu îi întreb pe toţi aceşti mari oameni politici care condamnă traseismul dacă ei i-au consultat pe primari sau pe români. PNL-ul vorbeşte acum de trădare?! PNL-ul a făcut cea mai mare migrare politică când au plecat dintr-un grup european şi au migrat la altul , că tot s-au dus acum să pârască România şi să o denigreze.

Eu le dau credit oamenilor şi respectul necesar în a-i lăsa să decidă şi eu sunt convinsă că oamenii, primarii, care sunt primari destoinici şi vă spun de la mine din Colegiu unde v-am zis că din 20 de primari am 10 primari liberali vor analiza în cunoştinţă de cauză mandatul pe care oamenii l-au încredinţat, adică să facă proiecte şi să se ocupe de dezvoltarea acelor comune. Este alegerea domniilor lor! Nu este vorba numai de culoarea politică a primarului, ci este vorba şi de culoarea politică a consilierilor pentru că despre asta vorbea şi domnul Vicepremier Dragnea, pe plan local sunt foarte multe blocaje.

Vreau să-mi răspundă public şi cei de la PNL, dar în special cei de la PNL, pentru că pe cei de la PDL, oamenii i-au trimis să facă penitenţă, să stea în opoziţie: Este normal, colegele şi colegii mei de la PNL, când aţi fost mandataţi la nivel local, judeţean şi la nivel parlamentar să condamnaţi măsurile de austeritate, care au adus sărăcie în casele românilor şi în buzunarele lor, tăierile de salarii, impozitările de pensii şi toate acele măsuri grave de austeritate ca să schimbaţi tabăra? Este normal ca la nivel local, viceprimari și consilieri locali să fie schimbaţi doar pentru că ei au mutat tabăra?” a precizat Ana Birchall la Antena 3.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.