Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 12, 2014 in Politic, VIDEO | 2 comments

Declaratia politica: „Conversia creditelor in moneda nationala si legea insolventei persoanelor fizice: doua proiecte care vor schimba structura relatiei romanilor cu bancile”.

Săptămâna aceasta am obținut raport favorabil din partea Comisiei pentru buget din Senat pentru propunerea de completare a OUG 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori. Urmează Plenul Senatului unde mă voi lupta ca inițiativa mea să fie adoptată.

 

2 Comments

  1. Buna ziua,
    Foarte la obiect declaratia dv. si bine argumentata. Ce se aude insa despre celalalt proiect pe care l=ati initiat, cel cu privire la amanarea executarii silite a locuintelor datornicilor? Cred ca sunt multi romani care nu mai au timp sa astepte legea insolventei persoanelor fizice. Amanarea executarii silite i-ar salva de la perspectiva traiului pe strazi dupa ce au platit, totusi, ani buni la creditul luat, dar care nu au reusit sa mai faca fata ratelor (este cazul meu, care dupa 6 ani de plata la un credit luat pe 10 ani vad ca suma datorata nu s-a redus nici macar cu o treime). Credeti ca avem sanse sa ne ajutati inainte de vacanta parlamentara?
    Va doresc numai bine!

  2. Buna seara,
    Cat de repede se va pune in practica lege cu reconversia creditelor valutare in lei.Cu ce se deosebeste aceasta lege de ofertele actuale ale bancilor

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.