Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 19, 2011 in Politic | 2 comments

Decapitarea lui Sebastian Lazaroiu

de la Ministerul Muncii nu cred ca are la baza declaratiile din faimosul interviu acordat ziarului  „Gandul”, declaratii care oricum au fost mult mai putin critice la adresa PDL decat alte declaratii date, in trecut, de Lazaroiu . Pe langa jocul de imagine, penibil as spune eu, prin care s-a incercat acreditarea ideii ca debarcarea lui Lazaroiu ar fi opera lui Boc este evident pentru oricine ca Boc nu misca un deget fara binecuvantarea lui Basescu.

Intrebarea este de ce l-a debarcat Basescu pe Lazaroiu? Oare este prea mult sa ne gandim ca poate insasi numirea lui Lazaroiu  urmata de controversatele lui declaratii, zilnice si deliberate as spune eu, a avut drept scop dobandirea, intr-un termen foarte scurt,  notorietatii nationale de care Lazaroiu avea atat de mare nevoie pentru a isi continua adevarata lui misiune? In plus, exact pentru electoratul tintit de Alba ca Zapada, Lazaroiu este acum victima.

Continuarea???? Lazaroiu, sub o aparenta independenta, are sanse sa mobilizeze si sa acapareze electoratul, format in principal de clasa mijlocie/intelectualitate, dezamagint de PDL dar neconvins (sper eu inca!) de USL. PSD ar trebui sa fie mult mai atent la acest posibil scenariu si sa il combata prin masuri si propuneri realiste si serioase care sa ajute la dezvoltarea si intarirea clasei mijlocii. Traditional, in majoritatea tarilor, intelectualitatea este de stanga/centru-stanga iar PSD ar trebui sa se concentreze si pentru castigarea increderii si votului acestui electorat atat de important pe termen mediu si lung.

Parerea voastra: posibila realitate sau doar scenariu?

2 Comments

  1. Depinde cine e la butoane. Daca e Basescu, as aplica „briciul lui Hanlon”: Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity.. Daca e „internationala neoconsilor”, e posibil sa fie si asa cum spui tu.

  2. „Lazaroiu, sub o aparenta independenta, are sanse sa mobilizeze si sa acapareze electoratul, format in principal de clasa mijlocie/intelectualitate, dezamagint de PDL dar neconvins (sper eu inca!) de USL.”
    Dar de unde pana unde o asa de mare vocatie de lider la Lazaroiu ca sa aiba „sanse sa mobilizeze si sa acapareze electoratul, format in principal de clasa mijlocie/intelectualitate, dezamagint de PDL ” ? De unde pana unde o asa mare viziune la Lazaroiu pentru a „mobiliza si a acapara” electoratul?
    Tot ce e posibil, daca vreti s-o luam asa, dar pana acum nu cred ca s-au vazut asemenea calitati la Dl. Lazaroiu…
    Cred ca e vorba, mai degraba, de o chestiune interna a PDL-ului…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.