Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 15, 2014 in Politic | 2 comments

De ce austeritate și nu dezvoltare, domnule președinte Băsescu?

Așa cum ne-a obișnuit, Cristian Socol face o analiză obiectivă a situației, ridicând întrebări mai degrabă retorice pentru un președinte de țară blocat în propriile proiecte politice și care nu manifestă niciun pic de interes față de viitorul românilor. De ce austeritate și nu dezvoltare, domnule președinte Băsescu?

 

2 Comments

  1. Intrucat Parlamentul, cel care a votat mai apoi suspendarea Presedintelui, a aprobat Tratatul de Guvernanta Fiscala!! Ca Basescu, singur, nu putea face nimic!! Din cate imi amintesc eu, Basescu a si spus ca Parlamentul decide in sensul ca trebuie data o lege in acest sens. Parlamentul ar fi putut sa nu aprobe acest Tratat de Guvernanta Fiscala, chiar daca Presedintele ar fi sustinut Compactul Fiscal. Adevarul este ca Dvs., PSD-ul ati aprobat austeritatea prin Tratatul de Guvernanta Fiscala.

    Pe de alta parte, daca e asa de prost si de rau pentru Romania, de ce nu abrogati acest Tratat. Aveti majoritate in Parlament, de ce nu o faceti? Asa ca la intrebarea din titlu ar trebui sa raspundeti Dvs., cei care sunteti acum la Putere: „De ce austeritate și nu dezvoltare?”, nu Basescu!!!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.