Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 9, 2016 in Comunicate, Politic | 0 comments

Dacă alegătorii ne vor încredinţa votul lor pe 11 decembrie, îi asigur că PSD va continua să se pună în slujba cetățeanului pentru a duce cât mai mulți români în clasa de mijloc, pentru a asigura României o creștere economică sustenabilă care să se regăsească în venituri mai mari pentru populație și pentru a asigura în continuare un climat de securitate și stabilitate în regiune

Ana Birchall: Dacă alegătorii ne vor încredinţa votul lor pe 11 decembrie, îi asigur că PSD va continua să se pună în slujba cetățeanului pentru a duce cât mai mulți români în clasa de mijloc, pentru a asigura României o creștere economică sustenabilă care să se regăsească în venituri mai mari pentru populație și pentru a asigura în continuare un climat de securitate și stabilitate în regiune

COMUNICAT DE PRESĂ

 

În contextul campaniei electorale care se încheie pe 10 decembrie 2016 la ora 7:00, deputatul PSD Ana Birchall a susținut faptul că singurul partid care a venit în fața românilor cu un program articulat de guvernare, argumentat și susținut cu date economice precise pentru dezvoltarea României care să asigure mai mulți bani în buzunarele românilor a fost Partidul Social Democrat: “În această campanie electorală singurul partid care a venit cu un proiect de țară în fața românilor a fost PSD, un program de guvernare prin care Partidul Social Democrat va continua să fie în slujba cetățenilor pentru a crește România din punct de vedere economic, pentru venituri mai mari astfel încât să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Mesajul nostru pentru fiecare român este: Îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă! Noi credem că fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, ceea ce înseamnă să aibă o slujbă bine plătită, acces la educaţie și servicii medicale de calitate, reducerea birocrației, a taxelor asigurând totodată un climat atractiv pentru mediul de afaceri. De asemenea, vrem ca părinţii şi bunicii noştri să aibă pensii decente care să le ia de pe umeri grija zilei de mâine pentru a putea astfel să se bucure în liniște de nepoți. Asigurarea creșterii calității vieții românilor este o obligație prin care redăm demnitatea cât mai multor oameni din diferite segmente sociale”.

În continuare deputatul social-democrat a subliniat faptul că PSD vine în fața românilor cu experiența unor guvernări în care România a înregistrat creșteri economice substanțiale, creșteri salariale, majorări de pensii precum și stabilitate pe plan intern și internațional: “Guvernul PSD a crescut România între 2012 şi 2015. Câteva exemple în acest sens: am crescut salariile cu peste 60%, punctul de pensie a crescut în trei ani cu 13.2 %,  alocațiile pentru copiii s-au dublat, iar pentru 500.000 de copii care provin din familii sărace au fost triplate, alocația de sprijin familial a crescut cu 30%, am majorat bursele pentru elevi și studenți și am redeschis 26 de spitale închise de guvernarea Boc. Am reuşit atunci și sunt convinsă că vom reuşi din nou. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Cu lideri puternici şi cu experienţă se poate să readucem România pe creştere, pentru a fi mai puternică în arena internaţională şi pentru ca tinerii şi generaţiile care vin din urmă să poată rămâne acasă pentru a-și construi viitorul aici. Dacă lucrăm împreună şi stopăm bătăliile politice, vom crea o clasă de mijloc care se bucură de un nivel de trai european şi care se poate dezvolta în ţară. Viaţa în România se va îmbunătăţi, astfel încât şi cei care au plecat se vor gândi să se reîntoarcă acasă. Dacă îndrăznim să credem în România, atunci toate aceste lucruri vor deveni realitate”, a declarat Ana Birchall.

În încheiere, Ana Birchall a ținut să mulțumească tuturor oamenilor din Vaslui care au primit și ascultat mesajul echipei de campanie PSD și în special vasluienilor de pe Valea Tutovei care i-au oferit primul mandat, încrederea și speranța lor: “Această campanie a însemnat pentru mine și momente pline de emoție, pentru că m-am aflat în fața celor care, acum 4 ani, mi-au oferit încrederea, votul și speranța lor, ajutându-mă să obțin primul mandat de deputat. În toată activitatea mea m-am străduit să nu îi dezamăgesc iar întâlnirile cu ei mi-au confirmat că mă consideră în continuare, așa cum frumos m-au numit, “fata lor”. Tocmai de aceea am ținut să le prezint alături de raportul meu de activitate și mulțumirile pentru fiecare sfat sau critică cu care m-au întâmpinat în întâlnirile noastre din acești ani și care m-au ajutat să încerc să fiu tot timpul un deputat mai bun. De aceea, dacă alegătorii ne vor încredința votul lor pe 11 decembrie, îi asigur că PSD va continua să se pună în slujba cetățeanului pentru a duce cât mai mulți români în clasa de mijloc, pentru a asigura României o creștere economică sustenabilă care să se regăsească în venituri mai mari pentru populație și pentru a asigura în continuare un climat de securitate și stabilitate în regiune. Îi aștept pe toți vasluienii la vot, îi aștept pe toți românii la vot și am încredere în alegerea lor!”, a declarat în încheiere deputatul PSD Ana Birchall.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.