Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 30, 2013 in Politic | 0 comments

D-na Ulla Väistö, Ambasadoarea Finlandei in Romania, ne onoreaza cu prezenta in Colegiul meu din Vaslui

Deputatul PSD, Ana Birchall şi ambasadoarea Finlandei la Bucureşti, Ulla Väistö, vor efectua vineri, 31 mai-1 iunie, o vizită în colegiul uninominal nr.5, Vaslui, unde vor avea întâlniri atat cu oamenii de afaceri si primarii din zona dar va asista si la evenimente cultural- sportive in Zorleni, Al. Vlahuta si Ivesti.

 „Mulţumesc doamnei ambasador Ulla Väistö pentru că a răspuns pozitiv invitaţiei mele de a veni în colegiul în care am obţinut mandatul de parlamentar. Prezenţa Execelenței Sale este importantă inclusiv din prisma faptului că vom avea o întâlnire cu oamenii de afaceri din zonă. Ca reprezentantă a statului finlandez, doamna ambasador poate să faciliteze posibile colaborări cu firme din această ţară. După cum ştiţi, Finlanda este recunoscută ca una dintre cele mai bogate ţări din lume, cu economie funcțională și cu un nivel ridicat de trai al populației”, a declarat Ana Birchall.

Deputatul social-democrat a subliniat că perspectivele ca întreprinzătorii străini să investească în România şi implicit în Vaslui sunt mai mult decât încurajatoare ca urmare a stabilităţii economice şi politice a ţării.

Obiectivul USL este de a dezvolta România, iar acum, datorită stabilităţii politice şi economice avem o şansă istorică de a face acest lucru. De curând am primit noi semnale pozitive pentru economie şi anume încrederea analiştilor financiari în economia româneasca este la maximul ultimelor 12 luni, 44 de puncte în aprilie, faţă de 33,8 în martie. Deci, percepţia pieţelor externe privind România s-a îmbunătăţit continuu pe parcursul acestui an, iar acest lucru face din România un magnet pentru investitori. De acest context pozitiv trebuie să profităm noi, vasluienii, iar prezenţa doamnei ambasador în zonă poate contribui pe viitor la realizarea de parteneriate economice”, a subliniat Ana Birchall.

Deputatul PSD va participa sâmbătă, 1 iunie, cu prilejul „Zilei Internaționale a Copilului”, la mai multe activități organizate în comunele Zorleni, Alexandru Vlahuță și Ivești din Colegiul uninominal nr. 5. În cadrul acestor activității vor fi susținute de către copii programe artistice în care se vor prezenta dansuri și tradiții specifice zonei.

„Sunt norocoasa sa reprezint in Parlamentul Romaniei un Colegiu care desi din punct de vedere economic se numara printre cele mai sarace si dezavantajate din tara este un Colegiu foarte bogat prin frumusetea oamenilor, a traditiilor si valorilor pe care le pastreaza si le transmite din generatie in generatie si vreau sa ii aratam, pe viu, D nei Ambasador aceasta bogatie”.

 Ana Birchall a înaintat o invitație reprezentanților presei de a se alătura activităților pe care le va desfășura în acest sfârșit de săptămână în Colegiu.

Echipa A.B.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.