Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 28, 2011 in Politic, Social | 4 comments

D-le Funeriu, respectati legea!

Domnule Ministru Funeriu,

in baza prevederilor art. 1, 2, 6, 7 si 12 din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public va solicit sa aduceti la cunostinta opiniei publice modul in care Ministerul Educatiei si Cercetarii a cheltuit banii alocati din  bugetul de stat.

Domnule Funeriu,

stiu ca in 2006 ati salutat si apreciat demersul meu in urma caruia un alt ministru al educatiei a fost obligat de catre instanta de judecata sa faca publice toate contractele de achizitii publice, ca urmare a refuzului de a da dovada de transparenta si respect fata de cheltuirea si gestionarea banului public.

Sunt convinsa ca dvs. veti respecta legea si veti informa opinia publica in legatura cu continutul si modul de acordare a contractelor de achizitii publice incheiate de ministerul pe care il conduceti si fara a fi obligat de instanta in acest sens.

4 Comments

  1. Apreciez in m oddeosebit acest demers. Felicitari!

  2. Sincer? Ma asteptam sa fie sterse comentarii dar TOATE??????????????????????:)) Dna cu respect va doresc : Suferinta placuta in continuare, aveti mentalitate nu comunista ci STALINISTA BOLSEVICA

    • adi
      fabulezi…nu ti s-a sters niciun mesaj.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.