Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 17, 2014 in Aparitii media, Comunicate, Featured, Politic | 0 comments

Continuarea regimului politic al lui Traian Băsescu de către Klaus Iohannis reprezintă un pericol pentru România

poză 2

COMUNICAT DE PRESĂ

„Este de notorietate faptul că regimul Băsescu plănuiește supraviețuirea sa politică prin Klaus Iohannis și susținătorii săi, reprezentanții unei alianțe ilegitime de dreapta, construită prin trădarea organizată și pusă în practică de PNL-ul lui Johannis, în dispreț față de votul românilor din 2012. Principiile USL-ului de uniune națională și de luptă împotriva regimului Băsescu au fost pângărite de PNL, la comanda lui Traian Băsescu. Amintirea Brătienilor și tradiția unui partid istoric au fost astfel jertfite regimului Băsescu, care le cerea încă din 2005 tributul. În 2005, Traian Băsescu voia să îngroape PNL-ul. A reușit în 2014! Continuarea regimului politic al lui Traian Băsescu de către Klaus Iohannis, un președinte ilegitim de partid, candidat la cea mai înaltă funcție din România, reprezintă un pericol pentru România” a declarat deputatul PSD Ana Birchall.

„De curând, Tribunalul Municipiului București a decis să nu înregistreze modificările la Statutul PNL adoptate la Congresul din 27 iunie 2014. În consecință, alegerea noii conduceri a partidului, în frunte cu Klaus Iohannis, nu este validată juridic. O întreagă structură politică se prăbușește peste capul candidatului ACL, care în graba de a se vedea la Cotroceni, uită tocmai de importanța unor valori de bază ale societății românești: cinstea, onestitatea, adevărul și respectul față de lege!

Nu putem accepta modelul de președinte promovat de Traian Băsescu și de Klaus Iohannis, politicieni care au arătat lipsă de respect la adresa legii și a instituțiilor acestui stat. Nu-i mai putem accepta drept model de președinte pe cei care au adus în România sărăcie, ură, discordie și dezbinare. Avem nevoie de un președinte care să conducă o Românie puternică, europeană și democratică, o Românie care să fie un pilon de stabilitate în regiunea noastră tot mai frământată în aceste zile, o Românie care să fie într-adevăr o voce respectată și apreciată în lume!” a precizat Ana Birchall.

„Este vremea unui nou model de președinte, un model care să unească românii, în loc să-i dezbine, care să dezvolte România și potențialul său economic, social și politic imens, în loc s-o văduvească de oportunități, care să construiască un proiect coerent de țară, în loc să dărâme speranțe și să ne facă de râs în Europa și în lume! Trebuie să ducem aceste schimbări până la capăt, pentru că doar așa putem construi pentru viitor. La aproape 100 de ani de la Marea Unire, a doua unire a românilor înseamnă ștergerea frontierelor dintre noi, dintre cei de stânga și cei de dreapta, dintre cei implicați și cei neimplicați, dintre cei care au nevoie de ajutorul statului și cei care se descurcă singuri, dintre cei performanți și cei mai puțin performanți. Și dacă celui mai defavorizat dintre noi îi este bine, atunci avem o mare șansă ca întregii societăți să îi fie bine.

Este nevoie de un model de președinte care să nu mai submineze activitatea Guvernului sau a Parlamentului, ci să ajute la continuarea și stabilizarea modelului economic promovat de Guvernul Ponta prin care, pe de o parte sunt promovate măsuri economice care să asigure creștere economică și consolidarea mediului de afaceri și a clasei de mijloc, iar pe de altă parte să promoveze politici sociale care să îi ajute pe cei aflați în nevoie, cum sunt bătrânii noștri, de exemplu!

Avem nevoie de un model de președinte care să participe efectiv, prin fapte, nu prin vorbe, la eliminarea dictaturii non-valorilor din România! Avem nevoie de un model de președinte care în fiecare zi să aibă în vedere numai promovarea României și a interesului național” a mai declarat Ana Birchall.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.