Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 13, 2015 in Economic, Politic, Social | 0 comments

Continuăm să luăm măsurile necesare pentru a îndrepta nedreptăţile făcute românilor

deputat

În această săpămână am votat alături de colegele şi colegii mei din Camera Deputaţilor proiectul de lege pentru aprobarea Ordonaţei de urgenţă a Guvernului care va produce un impact pozitiv asupra vieţii românilor prin scăderea TVA-ului la 9% la toate alimentele şi la berea la draft. Această măsură este menită să încurajeze consumul, să crească încasările la bugetul de stat şi să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru fiecare dintre noi. Cred că prin astfel măsuri de relaxare fiscală vom continua să avem creşterea economică pe care actuala guvernare a înregistrat-o în fiecare an şi că vom încuraja consumul, un motor important al economiei.

De asemenea, în aceeaşi şedinţă de plen, am votat pentru adoptarea unor proiecte legislative ce vizează creşterea salariilor personalului din cadrul sistemului public sanitar, inclusiv din unităţile medico-sociale şi din sistemul public de asistenţă medicală, precum şi rezolvarea discriminărilor apărute în calculul pensiilor pntru cei cu grupele I şi II de muncă, în acord cu principiul echităţii şi echilibrului.

Se dovedeşte astfel că ne ţinem în continuare de promisiunile făcute românilor şi de programul de guvernare pentru care am fost trimişi în Parlamentul României. Continuăm să luăm măsurile necesare pentru a îndrepta nedreptăţile făcute românilor de guvernarea Boc-Băsescu şi cele care duc la creşterea nivelului de trai în România.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.